Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ki a papucs férfi?
2005-08-05 15:221.
Létrehozva: 2005. augusztus 5. 15:22
A "hisztis vagyok?" topic válaszai alapján vetődött fel a topic gondolata. Ha van kedvetek, határoljuk be a papucs férfi fogalmát, szeretném, ha pasik is hozzásólnának.Mitől papucs egy férfi, mennyi kompromisszum engedhető meg egy kapcsolatban? Írjatok, köszi!!!!
vagy nem:)
amiket elmondasz a közgazdaságtan demagóg magyarázata. ennyit azért énis tudok a gazdaságról, bár én orvosira járok, ahol nem sok ilyet tanítanak.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi az, hogy értékén? Hát közgazdaságilag az aktívák-passzívák meg a nem anyagi értékek eredménye.
Törvénytelenségről meg egyedül te beszéltél, az nem nemzetgazdasági, hanem jogi kategória. Azért ennyit egyetemen már tudni kellene. . . bár lassan kétlem, hogy közöd van bármiféle egyetemhez. A stílusodból következtetve gyerekszobád meg max. krétával lehetett leválasztva az istállóban.
kellett nekem beleszólnom, most megkaptam! :D