Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
JÓBARÁTOK utolsó rész
2005-08-19 23:491.
Torolt_felhasznalo_176149
Létrehozva: 2005. augusztus 19. 23:49
Sziasztok!
megrögött Jóbarátok rajongó vagyok, de sajnos a mai utolsó részt ki kellett hagynom.
Valaki mondja el mi lett a vége. Rachal+ Ross mi van velük? Monica +Chandler? Többiek?
Ez most már a legeslegutolsó évad volt akkor?
köszi
A Joey nekem nem tetszik. Lehet, hogy azért mert különben sem Joey volt a kedvencem. Ma pl. szerintem egy kifejezetten unalmas rész volt a HBO-n.
Mert persze azért nézem....
A napokban olvastam azt is, hogy Phoebe 2 vagy 3 sorozatszerepet vállalt el. Szóval õ nem hagyta abba a sorozatokat. Aniston kisasszony pedig mozifilmezni akar. Valóban jól elvágtak minden szálat, de az pl. elképzelhetõ lenne, hogy meglátogatják Monicaékat a házukban nyaranta. Vagy Joey-t látogatják meg a sorozatában. Talán mintha azt olvastam volna, hogy Ross vagy Chandler 1 részben feltünik? De ez egyáltalán nem biztos.
Nos, én ennyit tudok. Sziasztok.
Sziasztok!
Én is imádtam a Jó barátokat, ez egyszerûen nem igaz, hogy minden jónak ennyire hamar vége van . Legalábbis nekem úgy tûnt.
Én azt sajnáltam, hogy nem szõtték bele Monica terhességét a sorozatba, a legvégére, vagy túl happy end lett volna, ha kiderül, hogy babát vár? Már lehetett látni a pocakját, tehát abszolút hiteles lett volna. Na, de megváltoztatni nem lehet utólag. Amúgy nem vagyok egy sorozatnézõ, de ezt nagyon szerettem, végre volt valami, ami tényleg humoros, más, mint a többi.
Sziasztok!
Nálunk is csak az HBO adja.
Nem tudom milyen, én még nem láttam egy részét sem.
Szia.
Lehet, hogy a Joeyra gondolt, csak sajna nalunk azt nem vetítik, és ezért nem voltam képben. Van ugyan kábeltévénk, csak nem ugyanazok az adok vannak, mint nálatok, Magyarországon....:S
Azer köszi az infot
Tényleg jó volt a Jóbarátok vége, csak nagyon szomorú. Én már hamarabb láttam feliratosan, külföldön leadták már jóval elõbb. És adtak egy háromnegyed órás búcsú részt is. Azon lehetett igazán bõgni!!! Kár a sorozatért. színt vitt a hétköznapokba.
Az utolsó részt végig bõgtem, de ahogy néztem a szereplõk is.
Végül Ross és Rachel újra együtt, de miért csak most, így hirtelen?
Monicáék túl hamar nyugodnak bele, hogy nem lehet saját gyerekük, tényleg nem lehet? Vannak még csodák, fõleg filmen!
Én azt hittem, végül Joey és Phoebe is egymásra talál, vagy Rachel Joeyval lesz, de nem.
Szerintem nagyon rossz a vége, túlzottan el akarnak vágni minden szálat.
Nagyon jo!!
"There's something wrong with the felangi"
Mien új sorozat?????
Na, mi a helyzet???
Joy volt a kedvencem!!!! Imadtam!!!!
sziasztok!
Állítólag leforgatnak egy egyórás hálaadásos részt még idén. De teljes évad nem lesz. Én csak a tesómtól tudom, Õ nem tudom honnan.
De jó lenne!!! IMÁDOM!
Sziasztok!
Szerintem is nagyon szomorú volt az utolsó rész, a végén annyira megahtódtam attól, ahogy ott álltak szomorúan az üres lakásban, hogy majdnem sírtam(egyébként nem vagyok az a filmen pityergõs fajta).
Szerintetek tényleg csak ilyen kevés része volt a sorozatnak, vagy kihagytak párat?
Jó hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Én is imádom a Jóbarátokat, mint olvasom az elõttem szólók, már elmesélték az utolsó rész tartalmát, akkor én már ezt nem teszem meg - szerintem is elég szomorúra sikerült. Sajnálom, hogy vége!
Tudna valaki olyan jóbarátok oldalt ajánlani, ahol sok kép van?
Köszi!
Neked még nincs meg dvd-n az összes?
Én most kezdtem az elejérõl nézni.
Ez az utolsó rész olyan szomorú.
Szia!!
Rachel... elindult volna párizsba...de ross utána ment... és Rachel mégis felszállt a repcsire.... De mire hazaért az üzirögzitõjén várta Rach telefonja.... mégsem ment el párizsba... Dúl a love....
monica és chandler... elköltözött.... azzal lett vége... hogy kipakolták a lakásukat... és utoljára együtt még lementek a kávézóba....
A kacsa meg a csirke Joyval maradtak....de ehhez szét kellett fürészelni a csocso asztalt.. mert a két baromfi ott bujt el..