Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok! Olyan jó lenne, ha újra menne a Szomszédok! Imádom!!
Sziasztok!
Nagyon örülök,hogy már rendesen adták le. Én is nagyon szeretem a zenéjét. Én is sokat néztem mamámmal együtt. Kár,hogy mostmár nem ülhet itt velem a tv előtt .
Ez szerintem nem hülyének nézés. Nekem más az, hogy persze emléxem rá, meg hát tudom is, hogy soooooookkal kevesebbet kerestek, de ha kiirják, hogy mennyit, akkor rácsodálkozom azért.
Meg az aktuálpolitikai eseményeknél is. Abból, hogy Zenthe bemondja, hogy "jön az adó", én rá nem jöttem volna, hogy akkor vezették be az SZJA-t. Lehet én vagyok teljesen tudatlan, de én ezt nem tudtam...
Szerintem, aki anno szerette a sorozatot olyannak szerte amilyen. És csak azért mert régi nem kéne ilyen marhaságokkal elrontani. Ennyi erővel az összes régi filmet megváltoztathatnák csak, azért mert nem felél meg a kor kívánalmainak. Ráadásul nem kéne ennyire hülyének nézni az embereket,hogy nem képesek megérteni mi volt akkor stb
Ja, és lehet, hogy én vagyok zseni , de magamtól is rá tudok csodálkozni arra, hogy x forint volt egy zsemle, és Taki bácsi y forintot keresett, nem kell, hogy feliratozzák nekem
Sziasztok!
Szerintem nagyon gázosak a feliratok. Az eredeti sokkal jobb volt. Egyszer már ismételték a 90es évek második felében, én akkor láttam ezeket a részeket (eredetiben sajnos nem, akkoriban születtem  , de értettem mindent. Megértem a rendezőt, hogy nem adja a beleegyezését a sorozat lejáratásához.
Katy
Sziasztok!
Kószáló: Nekem is az animált kéz jött be eddig a leginkább, de volt egy másik is. Asszem az első részben Alma udvarlójának a mocijáról írtak mindenfélét, és a magyarázat végén ez szerepelt: "Öcsém, és ment mint állat!" - azt hittem sírva fakadok . Vágási Feri nagyon tuti John Travolta /Grease/ - ként, a fülbevalójával és bőrdzsekijével , tisztára beleszerelmesedek itt a végén . Amúgy néha fizikai fájdalmat érzek egy-egy "magyarázatnál" . De összességében tényleg mókás, csak kicsit unalmas.
Valaki írta, hogy aki nem érti mi mire vonatkozik ne nézze. Azért nem kellene megfosztani senkit sem ettől az élménytől .
Sziasztok!
Miért néznek mindenkit hüjének ?
Nem volt olyan régen, hogy ne értenénk, aki pedig nem érti, az még nem nézi!
Jujj de jó. Kár hogy utálom a szomszédokat.
csetelhetnék a karcsi bácsival az elsőről? vagy az őrült emma nénivel a másodikról, aki két copfban hordja a haját? és persze ki ne hagyjuk Tóthékat a hatodikon! :-)))))))))
Javítok: nem izgi, mókás.
Akkor a fiatalok egy csomó mindent nem fognak érteni...
Egyébként licenszelniük kéne a fullképernyőbe mondott tanulságokat!!! Csak a DIRECTORS MESSAGE nem villog alatta, komolyan!
Sziasztok!
Hol megy a Szomszédok???
Nekem tetszett!!! Véletlenül kattantam rá, de szétröhögtem magam, amikor Mágenheim nem fogadja el a lóvét, és egy animált kéz felnyúl, és megpróbálja elvenni!!!
Meg azon is nevettem, hogy mennyire tipikus nyolcvanas évek! A doktor úr feleség mi más is lehetne, mint fodrász, stb.