Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
hallo Mindenki !
szertném megkérdezni , meg lehet e könyvből tanulni bridzsezni, ill. ha elmennék tanfolyamra , hogyan lehet az interneten bridzsezni.
köszi a választ mindenkinek
rozi
Nézd meg a http://bridge.ecosoft.hu/-t!!
Nekem mázlim volt, a csapat abszolút kezdőkből állt, és most is kb egy szinten mozgunk, úgyhogy kellemesen elkártyázgatunk
Egy vagy két ember van csak a társaságból, aki versenyzik!
Kérdésedre válaszolva: fogalmam sincs
És hogyhogy múlt időben beszélsz? Már nem játszol? Vagy csak nem versenyzel??
mi anno szinte csak versenybridzset játszottunk...
izgalmas, élet-modell v. élet-játékként lehetett megélni, jó társaság, kiváló szórakozás
persze sok időt igényelt
Igazából szinte mindent így csinálok...pl a bridzs úgy jött, hogy elolvastam Agatha Chrisie Nyílt kártyákkal c. könyvét, amiben a gyilkosság egy bridzsjátszma közben történik és a felgöngyölítéshez Poirot a bridzstudását használja fel. Én pedig elhatároztam, hogy megtanulok bridzselni, hogy megértsem a dolgot, ígyhát beíratkoztam egytanfolyamra és egy év alatt kb. per sacc társasági szinten (puska használatával el tudok játszogatni...
Jól bridzsezni BAROMI nehéz