Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Láttátok ADÁT a vacsoracsatában smink nélkül?
Ledöbbentem!
Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Én kb. másfél éve találkoztam a Bódy Sylvivel és a barátnőjével Budaörsön egy bevásárló központban.
Először fel sem tűnt, hogy ő az, ha nem néz meg feltűnően (amúgy nem vagyok egy feltűnő jelenség!).Szegény bratyóm úgy kiábrándult belőle, hogy azt mondta, leveszi a leányzóról készült naptárat ami az ágya felett lóg.
Se feneke, se csipője, se combja, és az arca is nagyon átlagos volt, pedig minimális smink volt rajta!!! És ez volt a 37 éves nőfaló tesóm véleménye is!
Úgyhogy! Csajok, hajrá! Nincs csúnya nő, csak lusta!
Az itt leírtakkal teljesen egyet értek. Bennem is felmerültek már ilyesmik, hogy egy időben csak a "megcsinált" képeket lehetett látni, azt lehetett hinni a sztárok milyen tökéletesek, pedig ha látnák őket hétköznapi öltözékben, fel se ismernék őket....Ráadásul sokan közölük alkohollal, drogokkal, éjszakázással, dohányzással és még ki tudja mivel tették tönkre magukat, a testüket és a lelküket. Én se irigykedek rájuk.
Volt aki azzal vádolt valakit egy másik topikon, hogy irigykedésből raknak fel ilyen képeket, hogy csámcsigjanak rajta, meg hogy magukat nyugtatgassák, hát ezek után, hogy nyilvánosságra kerültek ilyen előnyteken fotók, ki akarna hasonlítani rájuk? Lehet az ember egy ideig szeretne rájuk hasonlítani, aztán már önmaga akar lenni (legalábbis remélem az emberek nagyrésze).
Én egyáltalán nem irigykedek senkire, inkább csak sajnálom azokat, akik lecsúsztak mert nem tudtak mit kezdeni a hírnévvel.
Amúgy meg igen, ismertem egy csajt, aki amúgy semmilyen, átlagos, és modellkedett egy ideig, de a fotósa meg a sminkese olyan képeket készített róla.....Olyan jókat hogy rá se lehetett ismerni, hogy ő az.
Olyat is hallottam egyik ismerősömtől, hogy egy srác barátja chat-elt valakivel, és a csaj tök szép képeket küldött magáról, úgy tűnt tök szép a csaj meg minden, aztán mikor találkoztak, egy teljesen hétköznapi, átlagos kiscsaj jött vele szembe, mert kiderült, azok jól sikerült művészfotók voltak.
Sziasztok!
Nem tudtam, hogy ez a topic nézettebb, a másikat találtam meg előbb.
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=133907
Ide felraktam egy pár képet, most nem akarom újra felrakni őket ide is, de érdekesek.
Mondjuk én nem bírom a csajt, de ez a lejáratás tényleg szemétség volt ellene...
És akkor jön az anorexia, meg miegyéb...
Szerintem ez ezért veszélyes dolog...amikor a sztárok legnagyobb része smink nélkül ugyanúgy néz ki, mint te, vagy én, egy cseppel sem szebbek...és korántsem tökéletesek...
A baj csak az van, hogy a legmenőbb fodrászuk van, a legmenőbb sminkesük, stylistjuk, akik tényleg csodákra képesek, hiszen nagy tudás van a birtokukban, hogy egy emberben hogyan hozzák ki a legtöbbet...
Ezért becsapás ez az egész.
És ezért sem irigylek, vagy nézek fel egy sztárra sem...mert ugyanolyan ember mint ő, cseppet sem szebb vagy különb nálam...
Cseppet sem beképzeltség, de tudom, hogy engem pl. ugyanúgy meg tudna csinálni egy ilyen profi stylist, mint egy sztárt...
Kb kb mint az élő halottak .
Lám-lám mit tesz a temérdek smink amit a fejükre kennek.
Mér azért festik magukat, hogy kinézzenek valahogy.
Hiába a karcsú idomok a zombi fejhez.
No meg az anorexia nervosa.
Ja és egy kiadós retusálás
Britny volt a legdurvább nagy hassal,cigizve!
a 2. kép is Eva Longoria
a 4. meg Michelle Wild (aki szerintem sminkkel sem sokkal szebb)
megmutatom én min akadtam ki ma
Hoppá, bocsánat, éreztem, hogy talán rosszul nevezhettem el a képet. Az is igaz, a smink nélküli képeket a sztrárokról, amiket ide beraktak, nem nagyon ismertem fel, kik lehetnek.
Én is kiegészíteném a kép gyűjteményt azokkal, amiket találtam..... Persze nem azért, hogy csámcsogjak rajta, hogy hú, milyen rondák smink nélkül, hanem hogy lássa mindenki, ők is emberek, ők sem tudnak mindig jól kinézni, sőt így bárki ki tud nézni. Meg hogy ők sem olyan tökéletesek, nekik is lehet egy rosszabb napjuk, amikor pattanásosak, mitesszeresesek, stb.....
Halle Berry-n kissé meglepődtem, hisz pont róla jegyeztem meg, hogy egész szép, az X-men-ben láttam legutóbb, fel sem ismertem fehér parókában, hogy ő az, és akkor mondtam magamban, szép ez a kreol bőrű nő.....
Ott van még Kate Moss, hát.... Elég nyomi smink nélkül. Mint egy ilyen kis nyomi gimis csaj fennhéjázó fejjel.... A feje, meg a szája is milyen ronda. Pedig Johnny Depp barátnője is volt, hozzá pedig valami jó nőt képzelnék.
Nem szídni akartam a csajt, nekem amúgy semmi bajom vele, csak eddig láttam Rimmel reklámokban meg plakátokon, akkor sem volt annyira szép, inkább "dögös" csaj típus volt. Meglepődtem rajta, ezek szerint egy ronda nő is mehet sikeres és ismert modellnek, csak vakolják ki rendesen. (Erre lehetne azt átkölteni, hogy "Nincs olyan, hogy ronda nő csak kevés festék.").
Erről ennyit.
a digiretus.hu oldalon van egy pár tipp, amivel ti magatok is retusálhatjátok a saját fotóitokat (photoshoppal). És nagyon egyszerű, lépésről lépésre le van írva minden .
Van itt is egy pár...
Nézzétek Tyra Banks hónalját!!!!!!!!!!!!!
Még többet belőle!!!
Ráadásul a Camaron D-ról tudni is lehet, hogy szar a bőre, mert panaszolja... állítólag, szóval: nem nekem panaszolja, csak ezt lehet olvasni...
Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy ez kinek jelent vígaszt?
CsillagZs neked van igazad a sminkeléssel kapcsolatban!!!