Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Étcsokiszelet :-))
2005-12-09 17:021.

Torolt_felhasznalo_852624
Létrehozva: 2005. december 9. 17:02
Na hát akkor, ismét egy szükségtelen topik, de nekem naaaagyon fontos 
Imádom az étcsokit és mindig hurcolászok magamal szeletcsokikat a táskámban és ezt szeretném összekötni
. Van olyan, hogy étcsokiszelet?? Keresem, keresem, de nem találom.
Csak a pirosmogyoróst találtam, ami már kicsit megközelíti a célt, de nem az igazi
Mert nekem igazi, sima étcsoki kellene, szeletben, hehe.
Ne kíméljetek. Ide az étcsokikkal!

Imádom az étcsokit és mindig hurcolászok magamal szeletcsokikat a táskámban és ezt szeretném összekötni

Csak a pirosmogyoróst találtam, ami már kicsit megközelíti a célt, de nem az igazi

Ne kíméljetek. Ide az étcsokikkal!

Mindjárt végigolvasom a topikot, köszönöm a válaszokat! Nagyon sajnálom, hogy úgy eltűntem a topikindítás után nyomban, de sajnos közbejött valami egészen váratlan...
Mindenesetre most gyorsan tájékozódom akkor csokiügyben és még egyszer nagyon köszi!!
Jajj nyammmi...
na, így már igen
jajj isteni lett!
Nagyon megkívántam az édességet, és szerencsére nincs itthon semmi...
Szerintetek?
Én már a 70%-ost sem bírtam megenni, muffinban végezte!
Így már jó volt!
Legközelebb azért az Amazonasból megpróbálom a magasabb kakaósat, hátha jó lesz.
Sziasztok!
Én nemrég találtam rá a Ritter Sport étcsokijára, isteni, és van egész mogyorósban is, ha van közöttetek olyan, aki erre a kombinációra "indul be". Lelőhely (Budapesten) a Kálvin térnél, ott, ahol régen Humanic volt.
További jó csokizást!
/Igaz, tábla.../
Sajnos nem vagyok veled egy véleményen, de kinek a pap............
Én is nagyon szeretem az étcsokit.
A % a kakaószárazanyag-tartalmat jelenti. Ez biztos, az előbb néztem meg egy étcsokitáblán.
Múltkor vettem egy nagyon fincsis étcsokit, táblának kicsi, szeletnek meg nagy: Edel Herbe Sahne. Sajna rég találkoztam vele. Ha jó emlékszem 45% volt a kakaószárazanyagtartalma.
melyik bolthálózatban? nekem már nagyon hiányzik
Új a csomagolása, barnás-vöröses és sárga rajta a felirat.
KakaóVAJ tartalmat jelenti az a százalék, azt hiszem. Az ilyen 80-90%-os csokik inkább sütéshez, desszertekhez valók (bár a Lindt elég drága, hogy csokikrémet keverjek belőle...), Jamie Oliver ilyeneket használ
Étcsoki szeletet még én sem láttam! Csak a piros mogyisat.
A vadász szeletet nemrég még lehetett kapni, csak megváltozott, piros-feket csomagolással igy alig ismertem fel, viszont úgy egy hónapja már én sem találtam...
a LINDT-nek viszont nem csak 85%-os hanem 70%-os csokija is van, az szerintem a legjobb a mostaniak közül.
A Szerencsinek van még jó étcsokija sárga-fekete csomagolással az 50%-os.
Szerintem szeletesben más tényleg nem nagyon van, csak a piros mogyis...
Tibiből is van, az nagyon finom!
Van a LINDT típusúból is - ez elég drága. Ebből a típusból van olyan, aminek nagyon magas a kakaó(?)tartalma (80-95 %). Jól megjártam, mert a 85 %-os olyan ízű, mintha egy kiskanál édesítetlen kakóport vennél a szádba - mivel semmi cukor nincs benne. Sajna így nem az igazi!
Pedig ebbe aztán van csokoládé. Én maradok a Tibinél, az tuti!