Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kérlek privit írjatok!!!
Szép napot,
Andi
Macskaszőrös szép napot!
Természetesen Pihe Prince a legszebb cicus! :-) Csütörtökön fogadtam magamhoz. :-) http://fototar.t-online.hu/media/medialista.jsp?album=1777 519
Mindenkinek a sajátja.
Döntsétek el Ti!
');" unselectable="on">
Most láttam a topicot! Csatlakozhatunk?
Manu 15 éves cica.
Sziasztok!
Piszok édes kismacskák képeit látom nálatok. Ime az én storym.
Nekem egy sziámi kandúrom van. Képzelhetitek, hogy meglepődtem egy áprilisi napon, amikor ki szerettem volna menni a teraszra.Egy macska banda fogadott. Azóta mamiságát befogadtuk, de kirámoltattam, nem szeretnék több kiscicát, a kicsiket pedig elajándékoztuk.
szia!
így ránézésre orientális, kék színű.
szép cica
Sziasztok.Ne hragudjatok amiért belekotyogok a topikba. Csak azért írok,mert egy árva cicamama fialt és nincs hová menniük.Helyet keresünk nekik amíg a kicsik örökbeadhatók lesznek.Néhány hétről van szó.Többen segítünk a gazdikeresésben.Kérelk Titeket ha tudtok valakit akinek egy fészer vagy garázs bármi tárolója van ahol átv észelhetik a hideget a cicák az segítsen!!Köszönjük.Éva
Itt a segítséget kérő linkje:
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?forumi d=87976
Milyen fajta macsek van a mellékelt képen?
Csak azért még nem láttam ilyet és olyan érdekesen néz ki
Kérlek segítsetek! Nem tudom mi okozza a cicámnál azt hogy rettenetesen elkezdett bűzleni az ivarszerve. Megfürdettük, de semmi eredmény. Ugyanolyan pisiszagú maradt. Még nincsen ivartalanítva, fiú és 3 éves. Eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltunk nála. Mit tegyek? Veletek is előfordult már ilyen? Köszi a válaszokat előre is,
Andi
Kár, hogy a "szfinx" elnevezést lefoglalták a kopasz cicákra, pedig a tied (Bombi) ezen a képen pont olyan, mint egy titokzatos egyiptomi macskaistenség szobra.
Loreley-nél meg külön kaland lehet a mosás, mire kipakolod a macsekokat a ruháskosárból... Az enyém a gardróbszekrénybe szokott besunnyogni, ha egy pillanatra nyitva hagyjuk az ajtót, és jól összeszőrőzi a ruhákat.
sziasztok!
ő Bombi cica, orosz kék kislány cica, 9 hónapos.
még több kép róla itt: http://bombi.blogol.hu
Szia!
Neked is szép cicusod van! De az enyéim mind szabadon élnek és ezek rosszabbak mint a kutyák. Nagyon figyelmesek még az autómotorzúgását is ismerik és már rohanak is felénk ha megyünk etetni őket a kertünkbe. De hízelegni azt tudnak , habár megfogni vagyis megdajkálni azt nem engedik meg.
Én is büszkélkedek egy kicsit!
Ő Rómeó-cica, aki a barátnőmé!De sajátomként szeretem
Szia!
Nem tudtam megnyitni a Macsis képet! Kérlek küldj még! Olyan édesek a cicáid!
én is teszek még fel
Nagyszerű! Ne félj, nem fekszel rá! Vigyáz ő arra!
Na, mondjuk, én beszélek, aki szintén megnézem előbb, hol a macsek, csak aztán fordulok meg... Mármint, ha tudok...
Szia
O anyukame,szerintem sima perzsa, de hatalmas nagy cica!
Macsi pedig a mienk, kb fele akkora mint Guzmi, ketto deka az egesz macska imadom!!
Wow! Micsoda szépségek! Látom, nálatok maximálisan kihasználják a macskabútort. Ezek a macsok mind nálatok laknak?
Hugi is nagyon szép, és Guzmi meg Gizmo is, és Párduc is... Azok a szemek!... Jó ide benézni néha, és látni ezt a sok világbajnok macskát.
Sziasztok!
Én is teszek fel képeket a cicáinkról!
Szia!!
Gyönyörű a macska. A tied?egyszerűen kész vagyok tőle?milyen fajta?himaláj?
Sziasztok!
Nekem nics cicám, sajnos De van egy kedvenc macsekom, aki a barátnőmé. Szerintem gyönyörű! Nézzétek meg!