Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ismeri valaki Kissné Koos Andrea vagy Varsányi Emília kineziológust?
Vagy ha találtatok jót, légyszí írjátok meg!
Köszi
Én meg ezt írtam.
Szia!
Hat ezt irtam en is.Ha nem izlik az etel ott hagyom ha nem tetszik a film nem nezem ha nem vagyok elegedett a kineziologussal nem megyek tobbet.
Lehet hogy masnak vagy neked az az etel izlik ami nekem nem lehet a film tetszik es lehet a kineziologus is segit a te bajodon.
És mégis járok ilyen helyekre még mindig. Máshová, másra.
:-)
:-)
En ha elmegyek moziba a ferjemmel vagy valamelyik gyerekemmel es utana vacsorazni nem sajnalom a penz de a hiaba fizestesert igen.Persze ha nem probaltam volna meg akkor meg az bantott volna hogy kihagytam a lehetoseget es lehet hogy pont segitett volna a bajomon.
Neked kell dontened.Te tudod a problemad es hogy miben hiszel miben nem.Na meg azt is hogy hany alkalomra valo penzed van.
Szia
En nem akarok itt senkit megbantani.
Nekem nem volt szerencsem.Mindenki mas modszerrel dolgozik-segit na meg a gondunk,bajunk se egyforma.
Lehet az is kozre jatszott hogy nem hiszek az ilyesmiben de gondoltam adok egy eselyt magamnak es meg is probaltam.
Sziasztok
Szia!
Kb.8000.-Ft en -ban fizettem 33.-
Fogalmam se nincs hogy mi alapjan de o leirta nekem hogy hany eves koromban voltam jo es rossz paszban.
Ez nem volt talalo.Hokusz-pokuszolt kicsit velem egyutt vegezte a gyakorlatokat es meg hazi feladatot is adott.En csinaltam is de a vilagon semmit nem ereztem se mikor vele vegeztem se mikor egyedul itthon.Ha erdekel leirom a gyakorlatokat is.Szoval en nem mentem tobbet hozza de o hivott telefonon es mikor mondtam neki hogy semmi az eredmeny azt mondta hogy keves volt az 1 alkalom holott o mondta 1 eleg lesz nekem.
Neves vegzettnel voltam nem egy kezdonel.
Lehet neked jo lesz probald meg.
Én attól is tartok, hogy elkezd velem beszélgetni, és elmondom a nyavalyámat vagy amit annak gondolok, aztán hiába ad nekem tanácsot, mert persze én is tudom, hogy mi lenne logikus, csak nem tudom megcsinálni. Szóval nekem egy beszélgetés az kevés. Mit tud még ezen kívül kezdeni velem?
Sziasztok!
En voltam egynel.Szerintem semmit nem ert illetve annyit hogy jo sok penzt kert tolem a semmiert.
Remelem masnak segiteni fog.
Olyan is van, hogy "hiába" jó egy szakember, egyszerűen "nem rezeg össze" valamiért a pácienssel... De ilyen ritkán van, sok egyéb oka lehet.
(Egyébként nem gyakori a "melléfogás", általában úgyis ahhoz megy az ember, "akihez kell".:-))
Pl fogfájás: a fogak bizonyos dolgok megszerzését szimbolizálják. Tehát a fogbetegség a megszerzéssel, agresszióval kapcsolatos feszültségeket jelzi. Mondjuk egy természetes agresszió meg nem élését...
Ez mind csak lehetőség...egy lelki dolog fizikai megjelenésére...
Akinek többféle baja van, és feltett szándéka hogy megszabadul tőlük, akkor szépen végigmennek ezeken a problémákon, és oldják az összeset.
Ha nem tudja vki hogy mi a baja, az se baj, mert könnyen kideríthető...De akkor mondjuk annyit érdemes mondani, hogy rosszul érzem magam, depis vagyok, vagy éppen fáj a fogam...stb...
én a 11. kerületben keresnék egy jó kineziológust!!!
Kérlek, ha ismertek valakit, irjátok meg nekem az elérhetőségét!!!Az sem baj, ha JÓ!!!
Tudom, hülyén kérdezek, de nem tudom jobban. De például nekem most a fogaimmal van bajom, akkor ezzel menjek hozzá, vagy lehet, hogy az egész lelki eredetű, és akkor meg azzal? Tehát csak úgy nem lehet odamenni, és akkor ő megmondja, hogy most tulajdonképpen mi a baj velem?
Attól függ milyen jellegű a probléma, de szinte biztos hogy többször kell menni (átlagban 2-5 alkalom..)
Amennyire én tudom 5-10000 Ft között mozog az árfolyam, vannak felkapottabb emberkék, gondolom drágább az idejük vagy mi...
Van olyan is aki orvos, de teljesen mindegy. Szerencséje volt, mert nem kellett eü tanfolyamot végeznie
Én a magam részéről Újpesten dolgozom, de ha szeretné vki tudok ajánlani több helyen is jó szakembereket...
A világnézet nem hiszem h fontos, mert nem a kineziológusról szól az oldás, hanem arról akinek a problémája van...
Én ismerek egyet, aki elég megbízható és jó, nemcsak kineziológus, hanem olyan látóféle is. Ha vkit érdekel priviben megírom neki.
Azt is leírná vki, hogy pontosan mit is csinál egy kinez? Miből áll egy kezelés? Többször kell menni hozzá? Alkalmanként kb. mennyit kell fizetni? Van olyan is, aki egyben orvos? Vagy az felesleges?
Totális tudatlanságban vagyok, bocs.
(Szintén Bp., vagy Százhalombatta érdekelne)