Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kreatív lakberendezés
2006-03-01 17:491.
Torolt_felhasznalo_198549
Létrehozva: 2006. március 1. 17:49
Én imádom saját kezüleg szépíteni a lakásomat, ha tehetném minden héten új színt adnék neki.Átcserélem a textileket, falat festek, és minden apróságot cserélgetek.
Gyüjtsük össze a jó lakberendezési tippeket.
Várok mindenkit szeretettel.
Szia Györgyi!
Te aztán beköltöztél abba a helyiségbe :)
Bár az ágy nekem is a szalonon belül egy kis relax helyiségben van. Ugyanaz volt az ötletünk :)
Hali!
Láttam, hogy mit irtál és gondoltam megemlitem, hogy nagybátyáméknál egy ilyen fotel van a nappali egyik sarkában és elég jól mutat. Ezen kivül a nagybátyám naponta abból nézi a TV-t és irtóra el van ájulva tőle. Azt mondjuk nem tudom, hogy milyen céllal vette, de nem rossz.
Szilvi
Hahó!
Láttam a hozzászólásod, és gondoltam megemlitem, hogy a nagybátyámék lakásában van a nappaliban egy masszázsfotel, nagybátyám rendszerint onnan nézi a TV-t. Ő nagyon szereti. Bár nem tudom, hogy kényelmi, relaxációs vagy terápiás céllal vette-e.
Szilvi
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy a lakásomba berakok egy masszázságyat, vagy masszázsfotelt. Persze azért helyet kéne neki választani, meg nagy szerkezetek ezek, például nem tudom, hogy egy masszázságyat hogyan lehet úgy elhelyezni, hogy odaillőnek tűnjön.
Én ilyesmire várom az ötleteket!
Köszi!
Sziasztok!
Szeretnék egy hobbikurzut a figyelmetekbe ajánlani:
TRENDI Lakberendezés
Csudajó dolgokat lehet tanulni és a lakberendező hölgy, aki tartja, személyre szabottan is segít a kurzus keretében!
V. kerületben, Aranytízben (Arany János utca 10.)
http://www.aranytiz.hu/index.php?oldal=035
Nézzé tek meg és gyertek!
Brig.
A szobám egyik sarka...saját kezüleg készült az őszi szünetben...
Sziasztok!
Éppen ma jött rám a hoppáré, hogy szeretném saját kezűleg otthonosabbá varázsolni a lakást. Van tippetek, hogy milyen weboldalak foglalkoznak ezzel? Engem nem érdekel per pillanat a mindenféle nyaklánc meg bögrére rajzolós dolog, stb., de eddig még csak ilyet találtam
Tudtok segíteni, hogy hol nézhetnék utána?
Köszönöm!
Ne csuggedj en itt vagyok!
Amugyis nagyon benne vagy ok a temaban,mert eppen egy honlapot szerkesztek ugyhogy szivesen beszelgetek a temarol,ugyanis az is majd a temaja lesz.
Irogassunk csak,majd bekapcsolodik majd mas is!
Udv
Szijja!
Megjottem sulibol,az sem rossz,hogy napsarga es feher.
Miujsag meg?
Közben rájöttem, hogy az erős citrom nem OK.
A nappaliban selyemperzsa van és óarany, vagyis napsárga. Ahhoz szerintem nem megy a citrom... Szal marad a napsárga fehérrel...
Szep napot!
Ezek a csecsebecsek mind megvannak neked vagy be kell szerezni?
Udvi
Blanka
A sarga szerintem legyen eros citrom es a zold az egy kicsit konnyed.Jol kiemelik egymast!
Es meglatod,hogy meg az esos napokon is jokedvre derit!
Udvi
Szia!
En meg itt vagyok!
Szerintem legyen sarga es almazold szerintem.
Mit szolsz?
Udvi
A fenébe, mindenki elment....
Holnap visszanézek!
Hali!
Engem is érdekel ez az átváltoztatós dolog. Csak nekem kicsit gáz lenne a sok függönyt is cserélni évszakonként. Annyi az ablak, hogy 30m kell 260-asból!! Nem kis összeg...
Szal én is inkább kiegészítőkkel, párnákkal, színekkel, virágokkal szeretném megújítani a designt.
Karácsonykor nagyon tuti, ahogy minden bordóba és aranyba öltözik. utálom is januárban lekopaszítani a lakást...
Arra gondoltam, hogy nyárra kék-fehér (görögös) hangulatot teremtek az étkezőben, de a nappaliban bordó a garnitúra ott nem lenne jó. Őszre a narancs (mint a sütőtök-halloween) barna kombinációt gondoltam.
De milyen legyen most tavaszra? sárga-fehér? Mint a tojás... úgyis jön a húsvét...
sziasztok!
meg tudnád írni nekem, hogy hova jársz használtcuccokat beszerezni?
nekem is tetszik a topik, csak keveset vagyok gép előtt.
amúgy szerintem szalvétatechnikával bármit fel lehet dobni. Én panelban élek és elég sok beépített szekrény van, ami az évek során besárgult, csúnya lett.
nyáron gondoltam egyet, lefestettem sárgára, a széleket narancs színre pacsmagoltam, mindegyik ajtó közepére tettem egy narancfát, és a négy sarkából narancsot futtattam levelekkel. annira feldobta az egész lakást.
Érdemes sk csinálni dolgokat. Neked is jó (olcsóbb, illetve olyan lesz, amilyenre akarod). És nem utolsó sorban jól esik bezsebelni a dícséreteket.
örülök, hogy indult egy ilyen topic
Szia!
Rongy maradekokbol szokott szonyeget csinalni.Aztan meg gyapjubol.Nyaron szovoget,mert akkor lehet felallitani a kolosszalis meretu szovoszeket.
Nagyon nagy szerencem van vele.O az aki egy tenyernyi anaygbol is kepes kihozni egy fantasztikus darabot.A szoves meg odebb van azert.
De neked is menni fog!
En most eppen egy halaszhalot szeretnel bogozni a szobaba.
Udvi
nekem a suli mellett nincs nagyon idom meg lakast rendezni,viszont tervezek elvegezni majd egy tanfolyamot is,hogy azert tudja az ember mihhez nyuljon.Nagyon sokminden erdekel,csak az ido az nagy ur!
De itt tenyleg tuti jo dolgokat lehet talalni.
Nagymamam szovessel (is) folglalkozik,na meg hivatasos varrono.Most tanulok eppen varrni szabni,ugyhogy majd jo lesz azt is kombinalni.
Udvi
Blanka
Szerintem is izgalmas kombinálni a kettőt, ráadásul Erdélyben gyönyörű szőttesek, és áttört mintás terítők vannak, amik bárhol jól mutatnak.
A patinázott bútorok is gyönyörűek, egy-egy darab direkt jól illeszkedik a modern bútorok közé (persze nem mindegy, mit mivel hozunk össze).
Sziasztok!
Nagyon jo a topik!
Erdelybol irogatok,itt meg azert megtalalni videken peldaul a hagyomanyos regi vasedenyeket,meg minden mas kutyumutyut.
En is a regebbi stilust kedvelem es ugy gondolom,hogy lehet kombinalni a regit az ujjal.
Udvozollek Titeket!
Blanka
Gazdaságosságról: a lányom virágos szalvétát választott a szobájába, ahol egy szalvétán többféle méretű pipacs volt. Még jobb is, ha nem egyformák a minták. Kb. 5 szalvétából kijött a bordűr.
Ez nagyon jó ötlet (bár nem túl gazdaságos gondolom), lehet megpróbálkozok vele, bár már csak pár napom van 2in1. Azért ha lesz időm kipróbálom, a gyerekszoba még úgyis nagyon kezdetleges :-)
Nővéreméknél fehér bútor van a gyerekszobában, ő arra szalvétatechnikázott, meg az Ikeás ládióra is ugyanolyan mintát tett. Nagyon jól néz ki!!!
Jó ötlet a topik.
Végre hazajött a férjem, szal vacsi után visszaolvasok.
Ne menjetek sehova!!!!
A gyerekszoba függönyét pedig pillangókkal, masnikkal diszitettem Amúgy én is állandóan újitásokon töröm a fejem. Várom, olvasom a ti ötleteiteket. sziasztok.
A bordűrt hogy csináltad? Tapátára? Vagy hogyan? Mire?
Én is szívesen bíbelődöm ilyesmivel. A gyerekszoba festése után pl. szalvétatechnikával készítettem bordűrt, és néhány kisebb tárgyat (levélnehezék, ceruzatartó ugyanazzal a motívummal díszítettem.
A fürdőszobai csempére matricafestékkel készültek halacskák, rákocskák a gyerekek nagy örömére.