Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Elbújós randi:-)
2006-03-09 10:441.
Létrehozva: 2006. március 9. 10:44
Sziasztok!
A barátnőm megbízásából kérem a segítségeteket.Arról van szó,hogy ma randizik,és egy olyan helyet szeretnének találni a városban(Bp.)kávézó,vagy teázó,ahol el lehet "bújni",mondjuk boxok,vagy elszeparált részek vannak.
Ha tudtok ilyet,légyszi írjátok meg.Ami még lényeg,hogy egyikük sem dohányzik.
Most egy órát nem leszek a gépnél,de nagyon megköszönöm ha írtok!
Köszönöm.
A barátnőm megbízásából kérem a segítségeteket.Arról van szó,hogy ma randizik,és egy olyan helyet szeretnének találni a városban(Bp.)kávézó,vagy teázó,ahol el lehet "bújni",mondjuk boxok,vagy elszeparált részek vannak.
Ha tudtok ilyet,légyszi írjátok meg.Ami még lényeg,hogy egyikük sem dohányzik.
Most egy órát nem leszek a gépnél,de nagyon megköszönöm ha írtok!
Köszönöm.
Köszönöm mindenkinek aki segített,szemezgetnek a drágák Esetleg az Oktogon környékén valami jó kis hely?
Szia!
Szerintem Agneita a CDfű-re gondolt, az egy cipő-elvevős hely, egy pincébe kell lemenni. De sajnos a címét nem tudom, talán ha rákeresel a google-ban biztos kidobja a pontos címet!
Sok sikert!
nekem valahogy elsőre az ugrott be, hogy ez valami újfajta játék, és a randizók egymás elől akarnak elbújni, és majd meg kell keresniük egymást.....
túl élénk a fantáziám???
Potala teapalota! :D Előre kell foglalni és hazudd, hogy 3-an lesztek a boxban .. aztán végül nem jön meg akit vártok ..
(Bocs Gyulám, meg Katám, ha olvasod ....)
Liszt Ferenc tér......rengeteg választási lehetőség van ott...
Szia,
Itt hátha találtok olyat:
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=762 77