Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Legkedvencebb parfümöm: Estée Lauder-Pleasures :)
Egyszerűen nem tudom megunni, pedig nagyon régóta használom. Nagyon szeretema tavaszt és szerintem ez a legtavasziasabb parfüm.
Sziasztok!
Nagyon szeretem a parfümöket, sokfélét használtam idáig, de csak egyetlen illat van, amihez mindig visszatérek: Chanel Coco Mademoiselle. Régen az EDT verzióját használtam, de mostanság az EDP-ért rajongok :) Végül is mindegy, mert mindkettő imádnivaló!
Koszönöm szépen!
A Coco extreme ismerős, van belőle mintám...
Szia!
Bár nem engem kérdeztél, de talán tudok segíteni...
Kókuszos illat:
Jennifer Lopez-Miami Glow (netes parfümériákban még kapható)
Comptoir Sud Pacifique-Coco Extreme (Neroli)
Sziasztok!
Kedvencem Giorgio Armani Aqua di Gio-ja. Ennél jobban csak a Gio-t szerettem, de sajnos pár éve nem gyártják.
Tudnál nekem egy-kettőt ajánlani?
Szeretem...
Köszönöm!
Light Blue
Versace Versence
Hello!
Ismeri valaki az Umbro női parfümöket? Milyen az illatta?
Ennél a játéknál a gépem vírusriasztást küldött!
Parfüm: Most keresem az igazit.Kedvencem a citrusok, és a vanília.
Esetleg valami ajánlat?
No1: Parfum de Nicolai: Vanille Tonka
Tökéletesen harmonizál a bőrömmel, az egyéniségemmel, nagyon örülök, hogy rátaláltam, mindenki szerint finom illatú rajtam.
Szeretem még:
Nina Ricci: Nina
Comptoir Sud Pacifique: Vanille Apricot + Amour de Cacao + Coco Extreme(!!!)
Kyle Minogue: Showtime
Férfiparfüm pedig egyértelműen:
Paco Rabanne: 1million (elkábít, ha a kedvesem viseli)
Évekig használtam fiatal lány koromban a Cacharel Noa-ját, virágos-fás illat (szilva, gyöngyvirág, rózsa, frézia, fű, koriander, fehér pézsma) nagyon könnyű, nyári illat, fuvallat-jellegű, nem is értem miért írják róla, hogy "fás"....hm
Aztán jöttek a Brambles and Moor testpermetei: Vanilia és Mate tea; Osmanthus; és Cotton és Guava a nagy kedvenc (gyapotvirág és guava gyümölcs, ohne alkohol).....nem túl hosszú életű illatok, de nagyon szerethetők, sajn már nem forgalmazzák őket... :(
És legújabb felfedezéseim a niche parfümök.
A L'Artisan Saffran Troublant-ja( rózsa, sáfrány, szerecsendió, kardamom, szantál, vanilia)
Montale White Aoud (nagyon emlékeztet az előbbire, csak nőiesebb, gazdagabb, érettebb, nyilván az agarfaolaj miatt, ami a rózsa-sáfrány-szantál-ámbra együttesét elmélyíti)
L'Artisan Havana Vanille ( rum, szegfűszeg, szerecsendió, dohány, nárcisz, tonkabab, vanília - kissé férfias illat, erősen fanyar, száraz középső felvonással.)
Hermes Kelly Caleche parfüm : Bőr és rózsa....Mmmmmmmm.
Nekem a Bvlgary legtöbb illata a kedvencem (Omnia, Jade, Amethyste) de Rochas Aquawomanje is :-)
BÚÉK! :-)
Sziasztok =)
Nekem kedvenceim:
-B.U.
-Pur Blanca
-Lacoste Pink
-Celine Dion
-Mini Love Pink
Pusz =)
Sziasztok!
Én vettem kb. egy v. másfél éve 1 parfüm utánzatot! Mikor elfogyott kidobtam az üvegét, jó h*lye vagyok MIkor elmentem ugyanabba az üzletbe már nem volt, ideadtak vagy 3 katalógust, de egyikben sem találtam, a nevére sem emlékszem! Az üvege hosszúkás volt és fekete virágok voltak rajta, a kupakja szintén fekete! Valaki tudna esetleg segíteni hogy melyik parfüm? Neve? Esetleg képek?
Nagyon megköszönném!
Én már rég lemondtam az iPod-ról, nem is ment nekem ez a játék igazából, de azért regisztráltam a wii-ért. Unokatesómnak van egy és olyan jókat lehet vele ökörködni hogy csak na :D
Sziasztok!
Kedvenc illatom jelenleg Yves Saint Laurent - Cinema. Olyan édes, és csábító. Egy ehhez hasonló ízvilág egy korábbi kedvenc: Escada - Magnetism.
Valahogy nyárra nekem ezek az illatok jönnek be.
Férjem szintén Yves Saint Laurent illatot használ: l'Homme. Isteni :)!
én kitartóan próbálkozok, de nem megy. fogalmam sincs mennyi gyakorlással érhette el ő azt!!
mondjuk ha én lennék a helyében, naponta vagy 600x nézném az oldalt, h vki beelőzött e..:( :):) remélem én leszek az, akinek sikerülni fog...:):D