Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Távkapcsolatban élők

Torolt_felhasznalo_818518
Torolt_felhasznalo_818518
Létrehozva: 2006. március 20. 11:17
Sziasztok!

Sorstársak, üljünk néha össze beszélgetni. Adjunk egymásnak erőt és kitartást vagy jó tippeket a szerelem "tárgya" hiányának elviselésére...

Kíváncsi lennék, ki hogyan éli ezt meg, kinek milyen a párja a távolból...

Pl.: hogy lehet dolgokat nem félreérteni, hogyan lehet nem állandóan a kedvesre gondolni, hogyan lehet egymást támogatni?

Olyanokat is várok, akik már túl vannak ezen a szakaszon és pozitívan jöttek ki a dologból...

Akik meg negatívan, azok meg elmondhatják, miből tanuljunk.

Ja hozzáteszem: engem nem zavar, ha valaki nem hisz benne. Nyugodtan elmondhatja bárki a véleményét. De nem azért nyitottam a topicot, mert bizonytalan vagyok, csak azért, mert hiányzik a barátom.

Sokan már jól ismerik a sztorinkat. Most szerencsére minden rendben van és jól vagyunk. Régebben már voltunk távkapcsolatban egy 3 hónapos periódusban, és azóta is a munkája miatt ritkábban találkoztunk, így most nem szokatlan a helyzet. Tehát már el tudom viselni, tudok tanulni, eljárok itthonról, nem gubózom be... de azért ez hosszabb lesz és nehezebb.

Szóval beszélgessünk. De különben azt se bánom, ha másról beszélgetünk és eltereljük egymás figyelmét...
  1. 2013. július 3. 08:36108.

    Kedves Szomorúlány!

     

     

     

    Biztos, nehéz most neked illetve nektek, de hála az internetnek, hogy nem csak, hogy beszélni tudtok, de még látjátok is egymást.

     

    Meg fogod szokni, nagyon hamar elmegy ez az egy év. Kitartást.  A pozitív a dologban, hogy legalább most kiderül mennyire erős a kapcsolatotok a szerelmeddel. Bízzál benne,magadban és a kapcsolatotokban. Minden jó lesz. Ez most egy nehezebb időszak, de ebből is tanul az ember.

     

    Annak idején amikor én annyi idős voltam mint te, csak a levél volt. A szerelmem akkor vonult be katonának 1,5 évre mikor én 18 éves lettem.

    Nagyon üresnek éreztem magam...nem tudtam mihez kezdjek. Aztán ahogy múlt az idő és a levelek jöttek-mentek, hetente kaptam illetve írtam 2-3-at, megnyugodtam. Most így visszagondolva olyan hamar elment.

     

    Úgyhogy Szomorúlány, ne legyél szomorú 

    előzmény:
    szomorúlány (107)
    2013-07-03  06:54
  2. 2013. július 3. 06:54107.
    Sziasztok! Szeretném elmondani a történetemet, és remélem tudtok nekem segíteni, erőt önteni belém. Most elárulom, hogy 17 éves vagyok. Még nem vagyok felnőtt, de tudok komoly dolgokról beszélgetni. Távkapcsolatban élek. A barátommal 2013.09.17-én leszek 2 éve együtt. Tudjátok, anyukám férjhez ment, és ezért vele kellett tartanom, hiszen még nem vagyok nagykorú. A barátom Magyarországon él, én pedig Amerikába költözem. 1 évig leszek itt, ugyanis ha betöltöttem a 18-at, megbeszéltem anyával, hogy én döntök. Szóval, úgy döntöttem, hogy visszamegyek Magyarországra. Azt még nem tudom, hol fogok élni, de az biztos, hogy a barátommal. Tudom gyerekesen hangzik, de együtt szeretnénk élni, és a barátom azt tervezi, ha betöltöm a 18-at megkéri a kezem, de házasodni később fogunk. Nem ez a lényeg. Nemtudom, hogy fogom kibírni ezt az 1 évet. Nagyon szeretjük egymást, és mindketten nagyon rosszul vagyunk a hiány miatt. Minden gondolatom a barátom körül jár. Nemtudom kiverni a fejemből, persze nem is akarom, csak legalább annyira, hogy ne szenvedjek a hiányától nap mint nap. Június 14-én indult a gépem Amerikába, és már Július 7.-e van. Nagyon rosszul birom, nemtudom mi lesz később. Nemtudok elaludni este, mindig fenn vagyok hajnal 3-4-ig. Fáradt vagyok. Nemtudok aludni este, reggel pedig ugyanúgy fáradtan kelek, hiszen 10-11 fele kelek. 6-7 órákat alszom, és gyengének érzem magam. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tegyem könnyebbé ezeket a napokat? Borzasztóan rossz ez az egész, a barátommal Skype-on szoktunk beszélgetni, de rossz, hogy mindig együtt voltunk sülve-főve, együtt aludtunk, minden. Rossz, hogy most egyedül kell "aludnom". Hogyan tudnék pozitívan hozzáálni ehhez a tényhez, hogy 1 évig nem látom őt, nem ölel át, nem puszil meg. Semmi. Nekem tényleg Ő volt egészen eddig. Barátaim is csak azok vannak, akikkel egy osztályba jártam, de velük csak addig voltam, amíg az iskola volt. Reggel 10-től, délután 4-ig. 4-től pedig reggelig a barátommal voltam. Anya mindig bíztat, hogy legyenek itt barátaim, akikkel együtt vagyok, és könnyen megy majd az idő. De akkoris fáj, hogy nem lehet velem a szerelmem. Segítsetek kérlek!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_818518 (1)
    2006-03-20  11:17
  3. 2010. február 10. 13:24106.

    Már épp akartam nyitni egy ilyen topicot, de aztán láttam, hogy van már sok. Sorstársakat keresek én is, mert most ebbe a csávába kerültem. Ráadásul igen érdekes módon, mert ez előbb volt táv és aztán lett kapcsolat. Vagyis még ennél is bonyolultabb egy kicsit. 2,5 éve ismerkedtünk össze, nagyon jó barátságnak indult a neten, aztán mikor személyesen is megláttam, azonnal tudtam, nekem Ő kell. Elég sokat tipródtunk, sokszor szakítottunk, újra összejöttünk, az újabb kapcsolataiból-mellől visszajárt hozzám....gyilkos időszak volt, de egyikünk se tudott szabadulni a másiktól. Pedig erőteljesen igyekeztünk mindketten.

    Aztán elment külföldre élni, szedte a kis sátorfáját. Kicsit még talán fel is lélegeztem, hogy így végre vége lesz ennek a se veled-se nélkülednek. Nem lett. Tavaly ősszel "nyaralni" hívott, kifizette a repjegyemet, csodás 9 napot töltöttünk a Közel-Keleten. Azóta már nem izzadunk azon, hogy minden áron különmenjünk, mindketten tudjuk, hogy képtelenség, mert bárminek is nevezzük az érzéseinket, folyton a másik jár a fejünkben, akár akarjuk, akár nem. Viszont szenvedünk attól a 2500 km-től, ami elválaszt minket. Kiderült, hogy Ő is, nem csak én. Most voltam kinn Nála, de már az utolsó napon olyan szomorú arcot vágott, mint egy kivert kiskutya.

    Sajnos nem tudok utána menni, arrafelé nincs munka, Ő meg nem akar hazajönni, abban az országban érzi jól Magát (megjegyzem, nekem is már bárhol jó lenne, ahol meleg van és együtt lehetünk). Nekem van egy kislányom is a házasságomból, de elváltam, még mielőtt Őt megismertem. Már csak emiatt sem tudok olyan egyszerűen ugrálni (a kislányom enyhe értelmi sérült ráadásul, nem alkalmazkodik olyan könnyen új helyzetekhez, és a nyelvet sem beszéli. Mondjuk azt én sem annyira, bár most, hogy kinn voltam, azért elboldogultam valahogy).

     

    Nem tudom, mi lesz így ebből, ráadásul a Kedves nem is túl egyszerű eset, bár én pont így szeretem.

    Viszont hiszek abban, hogy átmenetileg működhet így, bár nem könnyű. Egyszer csak azonban majd dönteni kell, ezzel pontosan tisztában vagyok.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_818518 (1)
    2006-03-20  11:17
  4. Torolt_felhasznalo_859521
    Torolt_felhasznalo_859521
    2009. december 13. 11:15105.

    Sziasztok!

     

    Úgy gondoltam, hogy az én történetem is tanulságos lehet. 

     

    A férjemmel 8 évig együtt éltünk, volt jó is, rossz is, most épp válunk. Aminek én kifejezetten örülök, mert amikor együtt laktunk, pár nap összezártság után martuk egymást, így meg legalább emberi hangon tudunk beszélni, és ez a kisfiunknak sem mindegy. A jelenlegi kedvesem (nem miatta válunk) fél évig nálam lakott, tök jól elvoltunk hármasban a Manókámmal, de így nem működött volna a válás során a közös megegyezés. Én nem akartam a családomat, a gyermekemet kitenni egy éveken át elhúzódó pernek, a múltat hánytorgatva, ezért azt mondtam neki, menjen el, felnőtt emberek vagyunk, ezt az áldozatot meg kell hozni a világért, hogy jobb legyen.

     

    Tényleg jobb lett. Nekem szükségem van az egyedüllétre, mert így tudom rendezni a soraimat magammal. Ezen kívül úgy érzem, a kapcsolatunknak is jót tesz, hiszen amikor együtt lehetünk, sokkal jobban tudunk örülni egymásnak, mint amíg együtt laktunk, és az odafordulást beárnyékolták a mindennapok nyűgjei, a fáradtság, a szürkeség.

     

    Hogy hosszú távon mi lesz? Majd vénségünkre összeköltözünk, hogy legyen kivel megosztani a Cavintont... 

     

     Én azt mondom, megéri. Ha igazán jó az összhang, (legalább volt alkalmunk kipróbálni) akkor valóban megéri egy igazi társért, akihez jó odabújni néha. A gyerekkoromra gondolok itt, az ünnepekre is mindig várni kellett, épp ebben áll a varázs.

     

    Szép napokat nektek! 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_818518 (1)
    2006-03-20  11:17
  5. Torolt_felhasznalo_214338
    Torolt_felhasznalo_214338
    2009. május 3. 05:38104.

    Nem tudom tartos-e, azt se, hogy szeretem-e,

    elviselni is tobb 1000 km tavolsagbol birom csak :)

     

    pasizni valahogy mostanaban nincs kedvem, (na meg ha elviselhero pasit latok, az biztos mas beallitottsagu )

     

    csinos meg csak lehetek, de 2 eve max 5 havonta talalkozunk, ugyse latja annyira webcam-on

     

    meg mostanaban *nagyon elfoglalt"

     

    megertem en, hogy pasinak kell no, a kerdes az, hogy 

     

    miert idegesit?

     

    Nagyon merges vagyok magamra.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_507422 (103)
    2009-05-03  05:09
  6. Torolt_felhasznalo_507422
    Torolt_felhasznalo_507422
    2009. május 3. 05:09103.
    Az enyém eléggé antiszoc, nincsenek barátnői. Ha tartósan lenne valakije, és még kérkedne is vele, lehet elköltöznék. Tényleg, ha tartósan talált maga mellé valakit, akkor az fájó lehet. Ha szereted, és Ő Az, akkor megéri várni... legyél csinos, vidám, és én a helyedben lehet visszatromfolnék Nehogymár csak neki járjon a móka, hogyhogy, mert ő állva pipil??????
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_214338 (102)
    2009-05-03  05:01
  7. Torolt_felhasznalo_214338
    Torolt_felhasznalo_214338
    2009. május 3. 05:01102.

    A kulon eles, haloszoba, munka OK.

     

    Engem se nagyon erdekelt mit csinal, de most duhit, hogy baratnozik.

     

    (mar kerdeztem a megcsalos topikon is)

     

    Miert idegesit? Rgyszeruen nem ertem

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_507422 (101)
    2009-05-03  04:48
  8. Torolt_felhasznalo_507422
    Torolt_felhasznalo_507422
    2009. május 3. 04:48101.

    Szia!

     

    Nem harapok, kérdezz bátran

     

    Válaszom, NEM. Tényleg, aki nem agglegény típus, mint mi ketten, az ezt soha nem fogja megérteni. nekünk külön szobánk van, dolgozószobánk, külön kis világunk, még mikor együtt vagyunk, akkor sem alszunk mindig együtt. Nem igazán gondolok arra, hogy mit csinál, főleg hogy tudom, hogy imád egyedül lenni. Ha csinál valamit - istenem, úgy jártam. Puff neki. Ha azon múlna, hogy ki milyen közel lakik a másikhoz, akkor a hagyományos háztartásokban (99%) a kedves férjek sem pirospacsiznának félre

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_214338 (100)
    2009-05-03  04:41
  9. Torolt_felhasznalo_214338
    Torolt_felhasznalo_214338
    2009. május 3. 04:41100.

    seven-eleven

     

    Toled meg merem kerdezni :)

     

    Te nem vagy feltekeny?

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_507422 (97)
    2009-05-03  03:37
  10. ECY
    ECY
    2009. május 3. 04:1699.

    Sziasztok   lanyok   [ sorstarsak  ]

     

    Azt  hiszem  en vagyok a  legidosebb  e tapasztalatba   98-tol  elek  tavhazasagot  ,  igaz a parom  havonta  [ masfel honapba] haza  jar.  Most en  keszulok   hozza    ,  eppen a cucaim  probalom   ossze  szedni  ,hogy keves  de hasznos legyen es konyen kezelheto,     jol alljon   stb;   mint  minden  csaj  ki ad  magara  en is nagy  gondba vagyok  ;  Eppen egy  mellet   akadtam reatok,     nagyon  sokat  lehetne  errol  beszelni  de sajnos  indulas elott   nem  igen  van  idom.

     

    Es a helyzetek  is kulombozoek   mert ;en  mi  15 ev  egyuttlet utan  kenyszerultunk   ebbe a    helyzetbe ;

    Az  megint  mas  ha valaki  20  evesen  kezdi   es meg nem is eltek   egyutt ;nincs  kozos  haztartas  sem ;    ugyebar   meg gyerek  se;    stb;     Roviden  fogalmazva     csak  annyit  tudok

    ajalani   mindenkinek     2x is  gondolja  meg   mielott  bele megy

    egy ilyen  kapcsolatba ,nagyon  sok  aldozatot  kell fel valalnia ;

    Ha most  kezdenem  elolrol    hatarozott   nemet  mondanek     bar  mennyire is   fajna   az elvalas ;    Lanyok     ebredjettek a  valosagra  , egy  ferfinek   jo tudni  hogy  haza varjak  ,  sot  erot  ad neki   a celjaihoz  es  eli  az eletet   ,  mig  mi nok   elpazzaroljuk  az eletunk ,   ........s mire  fel ebredunk    mar tul  vagyunk  a szep  eveken  .   Most    ennyi  mert  igy  nem haladok  a cuccaim  ossze szedesevel  a vonat  meg  nem fog ream  varni lanyok !!1

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_214338 (95)
    2009-05-03  03:15
  11. Torolt_felhasznalo_507422
    Torolt_felhasznalo_507422
    2009. május 3. 03:4098.

    Hát én nem tudom, hány évet akarsz még erre az emberre elpazarolni... már bocs, nyilván nem ezt akartad hallani, én meg utálok hazudni... szerinted neki te vagy az egyetlen? Vagy szerinted szeret?

     

    Ne azt nézd, hogy mit ÍR. Legépeli, hogy szeret, aha, semmibe nem kerül, mert a szavak ingyen vannak.... abba gondolj bele, hogy mit tett meg idáig érted..... 

    előzmény:
    aniqa (91)
    2009-04-26  19:47
  12. Torolt_felhasznalo_507422
    Torolt_felhasznalo_507422
    2009. május 3. 03:3797.
    Hallod, ez nekem nagyon bűzlik, úgy ahogy van. Hozzám képest a párom is külföldön él, de ő elvett, van közös otthonunk, nem is egy, jön hozzám, megyek hozzá, megyünk nyaralni néha, stb. Ő tesz valamit azért, hogy együtt legyetek???????
    előzmény:
    aniqa (91)
    2009-04-26  19:47
  13. Torolt_felhasznalo_507422
    Torolt_felhasznalo_507422
    2009. május 3. 03:3196.

    Mi távkapcsolatban élünk a férjemmel. Ő agglegény típus, negyvenvalahány éves koráig eszée sem jutott házasodni, én meg imádtam egyedül élni. Jó ha itt van, de elvagyok egyedül, mert imádom a csöndet és a nyugit, meg hogy azt csinálok amihez akarok. Mi szerencsések vagyunk. Több helyen van otthonunk, ha kedvünk van, lelépünk valahová. Aztán vissza minden a kerékvágásba : )

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_818518 (1)
    2006-03-20  11:17
  14. Torolt_felhasznalo_214338
    Torolt_felhasznalo_214338
    2009. május 3. 03:1595.

    Haaaaaaaaaaat....

    Ha en fiatal lany lennek, nekem nem lenne palya, hogy masfel ev alatt egyszer talalkoztunk.

     

    Mai eszemmel azt sem hinnem el, hogy Japanban van (bocsi)

     

    Nekem is volt tobb eves NETes kapcsolatom, nagyon jo volt, tobbet nem is akartunk, meg csak nem is talalkoztunk, nehogy elrontsuk, (!)

    de en mar nem vagyok fiatal.

     

    Ne sovarogj - bar ezek a platoi szerelmek csodalatosak - nyisd ki egy kicsit a szemed, es meglatod rengeteg jofej srac van a fosulin, lehet hogy nem lesz annyira romantikus, de lehet veluk jokat bulizni, mindenfelet csinalni, mert ebben a korban ennek van ideje!

     

    Ne hagyd ki!

     

    De persze, Japanba latogass el, ha kuldi a repulojegyet, biztos nem riksanak ment ki!

     

     

    előzmény:
    aniqa (91)
    2009-04-26  19:47
  15. Torolt_felhasznalo_214338
    Torolt_felhasznalo_214338
    2009. május 3. 02:5594.

    Sziasztok!

     

    Ha csak 1 hete ismered, akkor a tavolsag ellenere is lehet belole valami,

    minel elobb talalkozzatok.

     

    Egyebkent szerintem egy tavkapcsolat csak ugy mukodhet, ha vilagos miert van a tavolsag es mennyi ideig. (pl. kulfoldon ossze akar szedni lekasra penzt, vagy szerzodese van x ideig)

     

    Ha ti osszeilletek, akkor minel elobb szoba kell kerulnjon a kozel koltozes megoldasa.

     

    Nem hiszem el, hogy netes ismerkedesnel evekig eleg az msn, skype, stb. Nem normalis,

    A hatterben hazastars, elettars van, vagy vmi egyeb hazugsag.

     

    No meg ez elhalasztott talalkozasok, baratoknak be nem mutatas, csak o jon hozzad, vagy ha te mesz is idonkent, az is lehetseges, hogy a parjaval is tavkapcsolatban el.

     

     

     

    Mindenkeppen torekedj kornyezetenek minel szelesebb koru megismeresevel!

    Fontos, hogy barmikor elerheto legyen szamodra, akar neten, telefonon, akar szemelyesen.

    Ha veled van, akkor is mindig vegye fel a telefont! 

    Ha azt mondod, holnap elugrom hozzad, akkor ne keressen kifogast!

     

    Drukkolok!

     

     

    előzmény:
    sophia82 (93)
    2009-05-02  18:27
  16. 2009. május 2. 18:2793.

    Sziasztok!

    1 hete megismerkedtem egy pasival a neten,vagyis ő talált rám:-))Levelezgettünk majd egyszer csak bedobta,hogy százhalombattai.Ez alapjában nem lenne baj,csak az van hogy Én meg makói,csupán csak 200 km választ el bennünket.

    Először idegenkedtem tőle, ilyen kapcsolatom még nem volt,de átgondolva a dolgokat úgy vagyok vele miért ne.Eddig minden pasi akivel levelezésbe bonyolódtam a távolságot vetette fel mint akadály.Neki nem számít,volt már távkapcsolata és állítása szerint gyönyörű volt.Talán ez az amivel megfogott.

    A távolságon kívül van 10 éves korkülönbség is,de ez más téma..

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. 2009. Április 26. 22:2192.

    Szia!

     

     Szerintem döntsd el, hogy képes lennél-e tovább várni rá. Az ő ragaszkodásán és viselkedésén nem tudsz változtatni, csak elmondhatod neki, hogy mi az, ami neked rosszul esik. És vagy változtat, vagy nem. De azt tényleg nem szeretik, ha sokszor flehántorgatjuk a dolgot... :S Magyarországon nem tudna dolgozni? vagy legalább itt a közelben? (Ausztria, Németország)

    előzmény:
    aniqa (91)
    2009-04-26  19:47
  18. 2009. Április 26. 19:4791.

    Sziasztok!

     

    Pár hozzászólást elolvastam a témában, bár inkább csak szemezgettem.

    Érintett vagyok a témában nagyon is, ugyanis a párommal (aki nekem az első) kb. másfél éve távkapcsolatban élünk. Így is indult, de én elfogadtam, mert tudtam, hogy nekem ő kell. Akkor persze még nem volt "olyan nagy" a távolság, Franciaországban élt.

    Végül körülbelül egy éve közölte, hogy idén januárban kimegy Japánba egy évre dolgozni. Ez elég rosszul esett, bár nem szeretném semmiben korlátozni az álmai megvalósításában, de nekem úgy tűnt, eszébe se jutott, hogy velünk akkor mi lesz.

    Valójában elég különleges a kapcsolatunk, mivel interneten ismerkedtünk meg, és tulajdonképpen még csak egyszer találkoztunk, az elmúlt nyáron. Egy hetet töltöttünk együtt,ami egyébként fantasztikus volt, utána meg marha nehéz, de úgy volt, hogy karácsonykor ismét találkozunk, én mentem volna ki hozzá.

    Sajnos ez nem valósulhatott meg, főleg, mert elég intenzíven készülnie kellett a japán útjára, úgy meg nem akart fogadni, hogy nem tud foglalkozni velem eléggé.

     Tehát most Japánban van.

    Megmondom őszintén elég nehezen viselem a dolgot, bár valahogy előre sejtettem hogy így lesz. Az a legrosszabb, hogy a sejtelmeim bejöttek, mert tényleg alig beszélünk, és az se igaz, hogy minden nap ír nekem, meg hogy küld egy csomó képet, ahogy mondta. De nem haragszom, mivel tudom, hogy tényleg elfoglalt.

    Sajnos viszont a kevés beszélgetéseink se olyanok, mint régen voltak, ezért félek attól, hogy valami megszakadt. Bennem nem, ha más nem az 1000%os ragaszkodás mellette tart, de persze a szerelem is, mert még így is lefoglal az őrajta való gondolkodás, hogy idestova 8 hónapja nem láttam.

    Ami böki a csőrömet, hogy míg én itt senyvedek, ő remekül érzi magát odakinn. Tudom, hogy nincsen senki rajtam kívűl, és ha tehetné, akkor inkább velem lenne, de félek attól, hogy kint marad az egy év után is,én meg soha nem tudnék olyan sok pénzt kifizetni, amennyibe egy repülőjegy kerül Japánba. Egyelőre biztos nem, mert még a fősuli is előttem áll, nem keresek, és a szüleim sincsenek eleresztve abszolút.

    Kérdeztem, hogy gondolt-e arra, hogy kint marad, és azt mondta, még nem, mert leköti a munka; de sok biztatót nem tud mondani, azon kívül, hogy szertene hozzám közelebb lenni. Mert hogy bizonyára ezt szeretném hallani. Háát.. nem egészen, de mindegy...

     Amúgy attól tartok a beteges ragaszkodásommal kezdek az agyára menni, mivel úgy tűnik nem nagyon örül, mikor már 50edszerre kérdem meg, hogy akkor tud-e jönni a nyáron; és ő még mindig nem tudja.

    Hát mindegy is, amíg ez eldől, ki kell találnom, mit csinálok majd, ha nem...

    8 hónap az rengeteg... és minimum 12 lesz... ha jön nyáron, persze...érzem is egyre jobban mert borzasztóan hiányzik... ő nekem nem mondja túl sokszor... de attól még, gondolom, úgy érzi. Szerintem azért is nem szeret beszélni róla, mert talán úgy neki könnyebb. Csak így meg én mindig úgy érzem, hogy mi van, ha már nem is szeret?

    Hjaj, szóval borzasztó, ez a bizonytalanság, amit állandóan érzek.

    Japánra is haragszom.

    Őrá mondjuk nem, de miért nem inkább ide jött dolgozni?...

    Tudom, önző vagyok, de akkor is...

    Szeretnék az ő részéről is kicsit több ragaszkodást látni...

     

    Elég zavaró nekem, hogy nem tudom, mi lesz velünk. Én azt szeretném, ha mondana terveket... és nem kell az, hogy az úgy is legyen 100%osan megvalósuljon mind, csak hogy tudjam, merre tartunk. De ő.. ő most teljesen a mának él, amint látom :S 

     De akkor mi lesz velünk?

     

    Írjatok valamit, mit csináljak, hogy ne vívódjak ilyen gyakran ....

    Vele nem szívesen beszélek ezekről, mert tudom, hogy nincs nagyon ínyére. Szerintem ilyenkor azt hiszi, hogy haragszom rá, amiért elment, bár nem tudhatom. Nekem könnyebb lenne, ha megbeszélnénk, ugyanakkor pont a múltkor jártam úgy, hogy egy rosszabb hangulatomban zúdítottam rá szegényre mindent, és utána borzasztóan éreztem magam, hogy megbántottam.

    Tudom, hogy a hallgatás nem segít, de igazából amiket itt leírtam gondjaim, mind tudja. Csak semmire se tud jelenleg különösebben biztatót mondani. Azon kívül, hogy szeret, és én is hiányzom neki...

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. 2009. március 31. 19:5690.

    Sziasztok Csajok!

    Olvasgatva a ti siker sztoritokat én is reménykedek abban, hogy nekem is sikerül!

    A párom 100kmre van tölem, egy ora ut kocsival.Ami nem gond, mert meg lehet oldani, van auto mind a kettőnknek, jövünk megyünk.Az én sztorim egyenlőre abban a stádiumban va, hogy mi fél éve vagyunk együtt.Ebben van egy 3hét szakadás, mert a kicsi párom ugy döntött, nem tud velem lenni, mert alkatilag nem vagyok álmai nője!Én ezt elfogadtam, bepasiztam.Néha beszélgettünk utánna és hát rá jött, hogy hiányzom neki, és nem csak szeretetből, hanem szerelemből szeret.Könyörgött hadd legyen velem mégis.Kis gondolkodási időt kértem, ami nagyon nem kellett, mert én nagyon is szeretem és kibékültünk.Most minden happy, mindenben a kedvemben jár.Most ugy áll hozzám és a kapcsolatunkhoz ahogy kell, de sajna most én vagyok a probléma.Bizalmam egy kicsit meginog néha, ami nem jó dolog!Nálatok ez nem volt?Ha igen, hogy védtétek ki?

    Pusza 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  20. Torolt_felhasznalo_454900
    Torolt_felhasznalo_454900
    2009. március 9. 05:2889.
    sziasztok ehhez  a távkapcsolatos dologhoz irnék pár gondolatot én 3.5 éve ismertem meg azt a férfit akita sors  az utamba ejtett amiért nagyon hálás vagyok istennek igaz hogy csak 200 km- választ el tőle de mikor tudom hogy hivni fog vagy jön hozzám olyan földöntúli boldogság telepszik rám olyankor hogy az valami hihetettlen és minket ösze hozott a távolság hála istennek nagyon élvezzük egymás közelségét mivel keveset vagyunk együtt igy nem unalmas a  szex  mindig van miről beszélgetni is szoval van akiknek sikerül de ahhoz az is kell hogy egy hullámhosszon tudjunk égni a másikkal szerintem.És persze nagyon nagyon sok türelem kell  ahhoz hogy sokáig vagy hogy ezt  igy végig  tudjuk csinálni,Kitartás higyétek el megéri:)Én Tudom.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  21. Torolt_felhasznalo_150950
    Torolt_felhasznalo_150950
    2008. december 6. 09:1188.
    Az én barátom Londonban van. Én meg Magyarországon. Megyek is majd utána, de valószínű csak 1-2 év múlva amikor már lejár a munka szerződésem. Addig is ott az msn. Csak attól parázok ne szeressen addig bele másba. Nem az a bulizós, de hát ugye az ördög nem alszik:( Van valakinek ilyen tapasztalata közületek? Elszerették valamelyikőtök párját külföldön? Ez nekem fontos lenne, h halljak erről valamit! Mondjuk attól még velem bármi más is megeshet, azt tudom, de azért mégis! Írjatok nekem is! Köszi
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_818518 (1)
    2006-03-20  11:17
  22. Torolt_felhasznalo_302536
    Torolt_felhasznalo_302536
    2008. október 24. 11:4787.

    Szia!

     

    Én azokhoz tartozom, akik a tanulságokat mondhatják.

    Nekem is 2 évig volt távkapcsolatom az exemmel.

    Egy távkapcsolatnak megvan az az "előnye", hogy mivel ritkán látjátok egymást, ezért az együtt töltött időnek többszörösen örültök és olyankor minden szép és jó, minden rendben van, hatalmas a szerelem. Szóval ez csalóka is lehet. Úgy értem ezt, hogy ha pl. összeköltözésre kerül a sor, akkor az más lesz, mint a ritka találkozások. Akkor előjönnek a hétköznapi problémák és sajnos megvan az esélye, hogy valamelyikőtök, vagy akár mindketten változzatok, és ez negatívan hathat a kapcsolatotokra. Nagyon egymához illettünk és mesébeillően boldogok voltunk sokáig. De sajnos én egy időszakban elgyengültem a problémák hatására,  és emiatt sajnos vége lett a kapcsolatunknak. :( Pedig mindent helyre lehetett volna hozni. Olyan kevesen múlott minden. Még mindíg olyan boldogok lehetnénk. Ezt meg kell tanulni, hogy lehet életben tartani a szerelmet, megküzdeni a prolémákkal. Én sajnos későn változtam vissza, azzá, aki voltam és vagyok most is, bár tényleg csak egy hajszálon múlt, ez örök fájdalom marad a szívemben...:( Azóta sem voltam olyan boldog, mint az exemmel. :( Rengeteget tanultam mindenből. És máig azt gondolom és mindíg így fogom gondolni, hogy hihetetlenül egymáshoz illettünk, és mindíg fájni fog, hogy ennek ellenére mégsem vagyunk már együtt. Talán még valakivel még egymáshoz illünk még, de ennyire biztos nem. :(

    De nagyon drukkolok Nektek, remélem jó tanácsot tudtam adni.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_818518 (1)
    2006-03-20  11:17
  23. Torolt_felhasznalo_403354
    Torolt_felhasznalo_403354
    2008. október 23. 21:4786.

    Sziasztok!

    Csak most láttam meg a témát nem nagyon járok erre,mi 4 éve élünk távkapcsolatban a páromma,ő a munkája miatt Bp.van hétközben,én vidéken.Elég strapás lenne hazajárni

    indennap,tehát 70km-re vannak a hálószobáink egymástól

    vannak jóakarók akik azt mondják miféle kapcsolat ez,de kérdem hány rossz kapcsolat van olyanok között akik mindennap együtt vannak.Ez így tökéletesen működik,az együtt töktött idő mindig ünnep,a távollét frissen tartja a vágyakozást.Mellesleg van olyan barátnőm akinek 14éve külföldön dolgozik a férje és minden rendben köztük,havonta pár napot töltenek együtt.Csak bíztatni tudom azt aki úgy érzi érdemes várnia,persze akinek ez szenvedést okoz ne erőltesse.Köszönöm hogy olvastatok.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  24. Torolt_felhasznalo_517646
    Torolt_felhasznalo_517646
    2008. október 8. 20:1485.

    Szia! Nem neten, hanem o jott eloszor ide 2005ben es szerelem volt elso latasra, meg nem eltunk egyutt hosszu tavon, max.5 het volt, de az is a csaladdal egyutt, szoval az igazi megismeres meg varat magara, de mar csak 10 honapot :D!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_610766 (84)
    2008-10-07  23:19

Címlap

top