Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Én is a táborba tartozom...............Sőt! Már túl vagyok 2 rohamon.Iszonyú volt.Ráadásul kaptam 5 napra valami hajtót,aminek hasmenéssel kellett volna járni.Boldogan mentem vissza a dokimhoz,hogy nem volt mellékhatás,lám,milyen stram vagyok.........mire közölte,hogy akkor nem úgy szedtem,ahogy mondta.Hát van benne valami...............volt,hogy 1,5 óra múlva vettem ve a következőt
Most 1 hónap műlva megnézi megint a vérképet.
Próbálok minél kevesebb husit enni,dea csirke,amiben még elfogadható a purin.Sertést,marhát eddig sem ettem.
Viszont olvastam egy érdekeset:vizhajtó hosszú ideig szedése köszvényt okoz.Nagyon régóta szedek Brinaldixot.Ezt név szerint is emliti a cikk.
Sziasztok!
Szeretnék segíteni a köszvény témában.
1.,komplett terápiával méregtelenítés
2.,étrend összeállítás,sok folyadék fogyasztás
3.,a szervezet megerősítése
Szteroidok,gyógyszerek nélkül!
Ha tényleg elhatároztátok,hogy nem akartok betegen élni és szimpatikus a javaslatom privátban szivesen segítek.
Szegény te, igazán sajnállak!!!!!A férjem aki szenved nálla is igy működik.