Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Főnök-beosztott kapcsolat
2006-03-23 13:181.
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2006. március 23. 13:18
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni,mégpedig abban, hogy mit gondoltok egy "főnök-beosztott" viszonyról, volt e már köztetek valakinek ilyenben része és mennyire nehezítette meg egy ilyen kapcsolat a munkályát! Egyáltalán lehet e ezek után munkáról vagy munkahelyről beszélni!!!
Nem mondod el melyik munkahelyre jelentkeztél?
neked is leírom akkor!!! Munkáját
Szia!
Remélem, még nem késő azt mondanom, hogy: NEEEEEEEEEEEEE!!!
Szerintem már egy sima munkahelyi kapcsolat (nem csak a főnök-beosztott feltétlenül) is mérgezett dolog... Tapasztalatból beszélek... nem szokott jó vége lenni... Én nem mennék bele a helyedben!
A főnököm (az előző és a mostani is) megállás nélkül ostromolt, de én konkrétan megmondtam mindkettőnek, hogy esélye sincs. Ettől még mind a kettő a mai napig odavan, meg vissza. De már hála az égnek nem zaklat egyik sem. Szerencsére a jelenlegi főnököm meg időközben talált valaki mást, akivel könnyedén dűlőre jutott (amúgy nős pasi, és undorítónak tartom, amit művel)...
Én amiről eddig hallottam életemben, mármint hogy főnök meg a beosztottja, ott mindig az volt a szitu, hogy főnökbá szeretett volna egy helyben lévő (értsd: nem kell kimozdulni sehova, semmi felesleges erőfeszítés) nőcivel néhányszor egy jót ***-ni, és ennyi. Szerintem benne van a pakliban a hatalommal való visszaélés... még, ha csak tudat alatt is...
Ha még van visszaút, szerintem maradj ki ebből. Vagy miképp gondolod? Ha elmennél a cégtől máshová dolgozni, akkor is kíváncsi lenne rád a főnök? Mármint ha egyáltalán te vagy a beosztott és a főnöködről van szó, mert ha fordítva, az tök más szitu... Ugyanis nő főnök és ffi beosztott... ilyenről még nem hallottam.
Ezt miből gondolod?
Halott ügy, nem szabad ebbe a hibába esni.
Abban a pillanatban, hogy viszonyotok lesz megszünik a főnök-beosztott viszony. Ezek a kapcsolatok nagyon ritkán tartósak, s általában a beosztott húzza a rövidebbet!