Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Lánybúcsúk teljes kivitelezését vállaljuk. Fix hellyel, igény szerinti műsorral, felszolgálókkal, étellel-itallal. Segítünk programokat kitalálni, ha elakadtatok. Ellenben szerintem nem tudtok olyan ötlettel előállni, amit mi ne tudnánk megvalósítani :)
Célunk, hogy ne egy-a-millióból lánybúcsút hozzunk létre, szokásos egy darab építőmunkásnak öltözött sztriptíztáncos fiúval.
Ha érdekel, írj nekem itt üzenetet, vagy az alábi e-mail címen, vagy hívhatsz is, hogy megbeszéljük, hol fussunk össze egy kötetlen kávézásra, aminek a végén nyugodtan mondhatod azt is, hogy köszi nem... :)
makraygabor@freemail.hu
0620/2321674Sziasztok!!
Lánybúcsúra keresek vicces-frappáns ötleteket...
ha valaki tud segíteni, kérem adjon egy-két tippet!!
Puszka
Szia,
Most olvastam, helyszint keresel, kerestek lánybúcsura.
Igen, van javaslatom, a Nababe bár, VII ker. Hársfa utca 61 - Király utca sarok.
Én vagyok az üzletvezető és társtulaj is. Már volt nálunk lánybúcsú. Most szombaton, április 19-én lesz egy legénybúcsú, május 6-án lánybúcsu. A heylért bérleti dijat nem kell fizetni. És mindenre nyitottak vagyunk. Ha érdekel a hely,- nem irtad mikor lenne a buli? - légyszives irj vagy hivj fel. Legjobb lenne, ha személyesen eljönnél megnézni a helyet és ott mindent mebeszélhetünk, ha neked is megfelel.
A bár keleti stilusú, ülő párnák, marokkói lámpák, pakisztáni szönyegek a dekoráció. Persze nem csak párnán lehet ülni. Három terem van, függönyökkel különválasztható boxok.
Szakács Zsuzsa
tel: 06-30-3143511
Semmiképpen sem vasárnap szeretnénk tartani,hanem péntek,vagy szombat.Ezért is nehezebb a helyfoglalás,mert ezek a legforgalmasabb napok.
(Ugye beleszámoltátok, hogy május első vasárnapja = Anyák napja? Akinek vidéken él a családja, annak probléma lehet.)
Szia! Én tudnék ajánlani egy helyet. Ez Csepelen van.Havonta szokott lenni karaoke és ez mindig szuper. Blue Yellow internetes kávézó és étterem.Szolid árak vannak, fiatalokkal, és a kaja is egész jó.Nekem bevált. Névnapi bulit tartottam ott. Szuper volt!¬
Ok,remélem én is itt tudok lenni.Egyébként a Replay cafe milyen hely?Hogy sikerült a lánybúcsúd?
Most mennem kell, de este, vagy holnap bekukkantok, hogy mi a fejlemény!
Sok sikert!!!!
Tudtam volna ajánlani egy kerhelyiséges helyszínt, de akkor még nem garantált a jóidő, szóval az valószínüleg tárgytalan. (Pedig jó hely, normálisak az árak, isteni a konyha, korrekt az elszámolás és szép is... de nyitott - a Római fürdő bejáratánál van az étterem/söröző).
Az én leánybúcsúm a Replay Caffeban volt. Nem a helyszín miatt volt tuti jó, hanem a társaság miatt. A barátnőim az összes volt szerelmemet meghívták (suliskorom óta...).
igen!
az albérletem!!!