Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Naptej piciknek
Sziasztok!
Milyen márkájú naptejet használtok nyáron a gyerkőcökre/nek? Azt tudom, hogy minél nagyobb faktorszámút veszünk, annál jobb, de tudnátok kimondott márkákat mondani? A picúrom 15 hónapos, a párom és én is (hófehér bőrűek vagyunk. Természetesen nem arról van szó, hogy napoztatni akarom a babánkat, de ha babakocsival vagy autóval elmegyünk valahova, akkor is be szeretném majd kenni, merthát nem árt az óvatosság, pláne ilyen ősökkel, amilyenekkel ő dicsekedhet. Melyek azok a naptejek, amelyek nem okoznak allergiát és megbízhatóak?
Előre is köszi!
Niveára szavazok én is! Nagyon jó naptej, az egész család ezt használja. Könnyű kezelni is. A SunDance (DM sajátmárkás) is jó, attól sem égett le a lányom, de nagyon sűrű a krém, nehéz elkenni, és olyan "máz" lesz a bőrön. Szóval egyértelműen Nivea. Nekünk egy max. két flakon elég egy nyárra.
A L'Oreal termékek itthon jók, vízközelben már nem elegek.
Csak leírnám a véleményemet.
Én már 3 nyár óta az Avon napvédőit alkalmazom, amit a gyerekeknek fejlesztettek ki (30-as faktorú és van vízálló változata is).
Nyugodtan mondhatom, h. nálunk bevált.
Igaz, h. a gyerkőceim (3-an vannak: 6-4-2 évesek) nincsenek egész álló nap a napsütésnek kitéve és a kritikus órákban (11-15-ig) nem engedem őket napra, ha nem muszáj.
És mivel nem napoznak a tengerparton, arra a 4-5 órára, amíg kimondottan napsütés éri őket, eddig nagyon megfelelt a fent említett készítmény.
És nem égtek le, inkább szépen barnultak.
Az a véleményem, h. mindenkinek más válik be és lehet, h. nektek is többfélét ki kell majd próbálnotok, mire megtalálod majd a megfelelőt.
És nemcsak a belső hálózaton terjesztett termékek tartalmazhatnak olyan anyagokat, ami esetleg allergiát válthat ki. Mivel mindenkinek más a testfelépítése, immunrendszere, ezért a drogériákban (sőt patikában) forgalmazott termékek is okozhatnak pl. allergiát. Ezt tapasztalatból írom (de nem a napozószerekkel kapcs.ban).
Kívánom, h. sikerüljön megtalálni a nektek legmegfelelőbbet!
Van ilyen szuperfényvédő krém, a márkaneve Zita, ez semmilyen napfényt nem enged. Különösen babáknak, érzékeny bőrű időseknek jó.
www.zitaproduct.hu
Sziasztok!
Amit en ajanlani tudok az az amerika Coppertone babyk-nek kifejlesztett naptejet...
45 faktor!!!!! Nem csip, vizallo,hypoallergen.....es egy bekenes 80 percig hatasos...
Bovebben olvashattok rola a www.coppertone.com weboldalon!
Az en bemoldaloamon lathatjatok is....en veszek fel elorendelest, es junius 5-e utan tudom kuldeni! Nagyon barati az ara is!!
Irjon batran akit erdekel!
Udv.: kati