Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ajakdúsító
2007-06-05 15:061.

Létrehozva: 2007. június 5. 15:06
Sziasztok! Próbálta már valaki a the simon solution lip plumper, vagy a shiseido benefiance ajakdúsítókat? Ma ezeket ajánlották, de nem merem rászánni a pénzt. Ha egy kicsit is dúsítana viszonylag tartósan, az jó lenne, meg ha az ajak feletti ráncokat csökkentené. Ajándékba szánnám, és nagy dilemmába vagyok milyet vegyek...
Najó,csak egy okoskodó megjegyzést fűznék ide: szerintem elég nagy furkóság ilyesmit ajándékozni
Ez kb olyan,mint epillátort venni karácsonyra
Vagy szappant...
Segíteni én sem tudok, de tényleg nem ajánlanám, hogy ilyet vegyél ajándékba. Én tuti megsértődnék rá.
szerintem ilyet akkor lehet ajándékozni, ha tudom, hogy az illető ilyenre vágyik, nagyon szeretné, de sajnálja rá a pénzt, vagy nem tudja megvenni
az ajakdúsítóval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem is hallottam még ilyenről
Szia! Nekem van a Shiseido,és imádom.Ne számitson rá,hogy kétszer akkora szája lesz tőle,mert erre csak a feltöltés képes.
Viszont duzzasztó hatású inkább,nagyon jól hidratál,a szájszéli ráncokat is feltölti,késlelteti a megjelenésüket,ezt nem tudom igazolni,nekem még nincs.ez a legjobb ajakápolóm eddig.
A másikat nem ismerem.
Tudom, ez egyik sem a 2 közül, amit kerdeztel,
de nekem a Too Faced-töl van a Lip Injection Extreme-em, es ez nagyon jo.
Latvanyosan extremen dusitja a szajat, amikor felkened par percig bizsereg es be is pirosodik. Amikor elöször kiprobaltam, csak ennyit tudtam mondani: WOW!!!!!
és ez honnan való?Nem hallottam még róla,bár külföldön számtalan ajakdúsitó van forgalomban,csak nálunk nincs semmi.Gondolom külföldön élsz....
Van egy masik is, a neve Lip Fusion. Az is hasonlo. Azt is kiprobaltam. Az is nagyon latvanyos.
Talan ez kevesbe olyan erzes,mintha kis tükkel szurkalnak a szadat.
Csak segitsegül, ha jol emlekszem lattam mar Douglas-ban ezt a Lip Fusion-t Ausztriaban is pl. Az nincs messze Magyarorszagtol.
Lip fusiont én is láttam kint Marionnaudban azthiszem, de azota mintha itthon is láttam volna, bár lehet csak a hirdetést. (De az is lehet h az egyik angol glamouromban láttam a hirdetést.)
Van egy clinique (allitolag dusito) szájfényem is, hát, igazábol nem veszek észre semmi különöset, csakhogy idövel elkezdi csipni a szám, legalább a szine szép
Szia!
Ez amit en hasznalok,igazabol egy szerum,amit reggel+este kellene hasznalni es akkor allitolag vegleges marad. De be kell hogy valljam,en nem igy hasznalom
,ugyhogy erröl nincs tapasztalatom.
En neha hasznalom, ha azt akarom, hogy nagyobbnak ill. dusabbnak latszodjon. Igy amikor rakened erzed, hogy "dolgozik"(mintha apro pici tükkel szurkalnak a szadat),picit piros lesz,dusabb,eltünnek a szajrol+körülötte az apro rancok,aztan utana szepen lassan megnyugszik,elmulik minden, csak szep fenyes(szajfeny hatasu) hidratalt szaj marad.