Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ballagás...
2007-07-02 22:491.
Létrehozva: 2007. július 2. 22:49
Sziasztok.
A helyzet a következő:kisfiam mostanában ballag a Bölcsiből...
Állítólag ilyenkor virágot szoktak adni a dadusoknak.nem vok tőlük elájulva,de ez most mindegy...
szóval mit illik adni?és ki adja át?a szülő vagy a csemete?és mit illik ilyenkor mondani???
nem akarok mesterkélt,vagy bunkó sem lenni.
Köszike mindenkinek!
A helyzet a következő:kisfiam mostanában ballag a Bölcsiből...
Állítólag ilyenkor virágot szoktak adni a dadusoknak.nem vok tőlük elájulva,de ez most mindegy...
szóval mit illik adni?és ki adja át?a szülő vagy a csemete?és mit illik ilyenkor mondani???
nem akarok mesterkélt,vagy bunkó sem lenni.
Köszike mindenkinek!
szerintem ennyi elég.
ne haragudj, de nem tudom kihagyni : 3 hónapja / de lehet, hogy csak 2,5 / ballagott ki a legjobb barátnőm a gyermekével a kórházból, és hiányoltam a BMW-kulcsokat, amiket megbeszéltünk egy akkori topicban....
lányok, csalódtam bennetek (visítvafetrengőszmájli)
Vagy bonbon. Tavaly ugyan nem ballagott még a gyerekem, de azt adtam.
Idén kaptam egy jó ötletet: tollba gravíroztattam a nevét és az évet, szépen becsomagoltam. Látszólag nagyon örültek neki, az egyik mondta is, hogy az oviba ő is ilyet fog csináltatni. A dadus pedig egy bonbont kapott. Mellesleg 1000 Ft volt egy toll és ingyen gravírozták. Szerintem a virág többe került volna.
Mi a múlt évben ballagtunk a bölcsiből. A csoport közösen adott virágot a gondozóknak, 1-1 csokorral. Mellé kaptak minden gyerekről egy fényképet, ami a bölcsiben készült évközben. Ezt beletettük egy egyszerű albumba és a virággal együtt megkapták. Évszám és nevek a képek hátán.
Kb. 500 forintba került a szülőknek.
Jó ballagást!