Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Farsangi jelmez ötlet
Sziasztok,
"beöltözős" házibuliba vagyunk hivatalosak a kedvesemmel a következő hétvégén. Valami nagyon ötletes, házilag is elkészíthető jelmezt szeretnénk mindkettőnknek.. de elképzelésünk sincs, hogy mit.
Van ötletetek? Ti minek öltöznétek?
Eseteg valami üzletről tudtok-e, ami nem hagyományos jelmezkölcsönző, mert ott már évekkel ezelőtt sem találtam semmi használhatót..
Köszönöm a segítséget!
esetleg nézz be az angol használt ruhaboltokba mert ott lehet , hogy van nemcsak gyereknek való.
nálunk Dunaujvárosban legalábbis van
http://www.delmagyar.hu/alfold/jofiukent_ter_vissza_a_whis kys_rablo/2103535/
Legyetek a Whiskys rabló és párja. Nem kell hozzá csak egy rablószemüveg, és egy üveg Whisky.
Bár talán annyira fiatal vagy, hogy a Te társaságodnak ez már semmit sem mondana, akkor nem jó az ötlet,. sajna!
Sajnos annyira nem vagyunk már fiatalok, hogy ne tudjuk kik ők..
Köszönöm az ötletet!!
Pont ilyesmire gondolunk.. de még várjuk a további szellemes megoldásokat.
Szia!
Én voltam a párommal virág és a kertésze.
A virág jelmezhez: hajráfra felerősítettem virágszirom formájúra vágott színes vékony gumilapot, egy zöld felsőm kar részeire varrtam levél alakúra vágott filc darabokat és fekete nadrágot vettem fel.
A kedvesem meg felvett egy zöld kertésznadrágot, meg fogott egy locsolókanát a kezébe. Jópofa volt:)
Szia,mi is szoktunk ilyen bulikat csinálni,írok egy párat,hogy nálunk mik voltak:Ludas Matyi-lúd páros,volt olajsejk,fáraó,vadász-nyúl,matróz,vámpír,szellem,fekete macska,saláta,befőtt,túró rudi,szaloncukor,ilyesmi.Jövök még,ha eszembe jut a többi.
Sok sikert!
Esetleg Bonnie és Clyde?
Vagy Mr és Mrs Smith?
vagy valami hasonló ismert páros...
Dr Jekyll és Mr Hyde, hmmm???
Legalább nem ismernek Rátok!Duplacsavar, ha Te leszel az ördögi Dr Jekyll.
Spenót tükörtojással...
Zöld és fehér ruhákból + papír kiegészítőkből meg lehet oldani!
Láttam már ilyet, elég ötletes volt!
Az elsőt sajnos nem tudom megnyitni.. de ez is jó ötlet.
Köszönöm!
Ezt mondta a párom is, látta régebben egy buliban. Elég ötletes, de még kell mellé még egy jelmez.
Mondjuk falra hányt borsó.
Elég szürreális..
Ezt a párom is mondta, látta korábban egy buliban.Jópofa, csak kellene mellé még egy jó ötlet.
Mondjuk falra hányt borsó.
Elég szürreális.. de lehet, hogy bevállaljuk.
http://farsang.network.hu/video/farsangi_jelmezek/jelmez_o tletek_paroknak
és
http://www.google.hu/search?q=jelmez%C3%B6tlet+p%C3%A1rnak&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
Felrakom most jpegben, hátha megy.
Egy másik filmből: a kislány fekete ruhában van, kócos parókával, és mindenféle zokni meg harisnya van a ruháján: sztatikus elektromosságnak öltözött
Cukrosbácsi, és áldozata
(Jó éjt, mentem aludni, míg elő nem veszed a kalózjelmezed pisztolyát!)
Ezek is nagyon jók! Köszike!
Jó éjt!
Ha esetleg még eszedbe jut valami, ne fog vissza magad.. még van egy hetünk, hogy megtaláljuk az IGAZIT..
Korda György és Klárika.
(Esetleg a párod lenne Klárika, és Te lennél Gyuri bácsi. A magyar "Sony és Cher".)
Menyasszony-vőlegény? lehetőleg megfordítva, a lány öltözzön fiúnak
Ikrek fiú-lány?
Angyal és ördög persze a fiú az angyal...
Barbapapa-barbamama?
Robinson és Péntek
Te legyél Robinson, a párod Péntek
Egyik ismerosomek azt csinaltak, hogy beoltoztek egymas munkas ruhajaba. Vagyis a srac felvette a csaj gyogyszeresz kopenyet, meg egy jo ronda szemuveget, a csaj meg feloltozott a pasija autoszerelos ruhajaba, kiegeszitva par szerszammal. Megnyertek a versenyt.:) Bar ket irodai munkas embernek ez nem biztos, hogy olyan jol mukodik.
Amugy en nagyon kreativan, (bar nlc-rol puskaztam) felragasztottam a cipom talpara ket nagy szivecsket (Milka bonbonbol loptam), es en voltam a szivtipro.:)
Mindenkinek köszönöm az eddigi tippeket!
MÉG NEM DÖNTÖTTÜNK, ÚGY HOGY VÁRJUK A TOVÁBBI TUTI ÖTLETEKET!
Hát, ha így biztatsz???!
Kígyó, és kígyóbűvölő:
Párodnak indiai jelmez, neked valami csini kígyós. Jól hatna egy nagy háncskosár, ha van, plusz egy furulya, s ha a párod muzikális!
S egy nagyon olcsó, bár nem tudom, valódi kellék lesz-e hozzá?
Ádám és Éva:
Két fügefalevél, egy alma, esetleg egy kígyó, de az el is maradhat épp!
Az "Ádám-Éva jelmezhez" nem vagyunk elég bátrak.. ennyire hiányos öltözéket nem vállalunk be, bár biztos nagy sikerünk lenne.
Azt hiszem tegnap este kitaláltuk, hogy minek öltözünk:
A L'art pour lar- ból Anti bácsi lesz a párom, én pedig Kancácska alias Irénke leszek. Kemény dió, de megpróbálkozunk vele..
Már csak attól függ a dolog, hogy tudunk-e szerezni valahonnan motoros bőrsapit, mert az Anti bá karakteréhez elengedhetetlen.
Kancácska iszonyúan néz ki.. ha sikerül a dolgot összehozni, sírva fognak fakadni a nevetéstől a barátaink.
Ezt bevállalni se kevés! Sok sikert Nektek!
Hát, nem tudom, honnan is lehetne antik bőr motorossapit szermányolni, nehéz ügy lesz! Ha nem lenne, szabjatok magatok műbőrből hasonlót, -semmi varrogatás, ragasszátok össze!- még lehet nagyobb sikere, mint egy valódinak!
http://www.youtube.com/watch?v=odA5ZyjEn98&feature=related
itt a minta!
Azaz!!!!!!!!
Ezen nem fog múlni.. lehet, hogy megpróbálom összehozni valahogy, ha nem lesz a kölcsönzőben.
Kancácska "jelmeze" egy kicsit egyszerűbben kivitelezhető.. csak hát a smink. Naggyon durva!! De pont ilyet fogok készíteni.
A zsákhoz szerezzetez egy jó nagy zsákot. Kezeknek, fejnek vágj rajta lyukakat, plusz mégegy darabkát is valahonnan, a foltnak.
Aztán a foltot vagy egy kartonpapírra erősítve akaszd a nyakadba, és írd alá, hogy "a zsák foltja vagyok", vagy varrd fel valahová a ruhádra.
Remélem, nagy sikeretek lesz, mert tényleg nagyon jó az ötlet!
Várjuk a beszámolót!
Sziasztok!
Tudnátok esetleg segíteni, hogy Budapesten hol találnék ilyen cicás jelmez kiegészítő szettet?
http://shop.mezofi.hu/index.php?param=1&lap=54
A link egy webbolthoz tartozik, de én személyesen szeretném egy üzletben megvásárolni.
Ha valaki látott ilyet mostanság valahol, jelezze, légyszi!
Köszönöm!