Fotó

96 éves senior úszó, egymás ruhájába öltöztetett párok – 2015 legemlékezetesebb fotói

Révai Sára fotósunkat kérdeztük arról, melyek voltak a kedvenc fotóriportjai a 2015-ös évben. Mutatjuk a számunkra is legemlékezetesebb ötöt.

Minden reggel úszik és vizes vébére készül a 96 éves Béla bácsi

“Tévedés, hogy a sport csak a fiatalok kiváltsága. A középkorúak és idősek is mozoghatnak, sőt ha valóban törődünk az egészségünkkel, akkor sohasem hagyjuk abba testünk edzését. Olyan szenior sportolókkal találkoztam, akik idős koruk ellenére fiatalokat megszégyenítő módon edzik magukat nap mint nap, nem törődve az idő múlásával.”
A teljes cikk megtekintéséhez kattints a képre!

 

“Ha ő nem lenne, már rég elpatkoltam volna” – emberek imádott négylábú társaikkal 

“Az élet igazán úgy szép, ha van kivel megosztanunk. Kiskorunkban a szüleink jelentik a legfontosabb társunkat, később párt választunk, hogy vele osszuk meg életünket, aztán öregebb korban sajnos sokszor magunkra maradunk. Olyan idős embereknél jártam, akik vagy régen elváltak párjuktól, vagy megözvegyültek, és magányosan élik életüket. Illetve nem egészen magányosan…”
A teljes cikk megtekintéséhez kattints a képre!

 

Magyar párok egymás ruhájában – bolondos fotósorozat 

“Egy könnyed fotósorozatot készítettem párokról, akik egymás ruhájában álltak kamera elé. Felkérésemre a párok hölgy tagjai általában örömmel vállalkoztak, a férfiakat kicsit győzködni kellett. A büszkeség nagy úr, ők nehezebben váltják át hétköznapi viseleteiket női ruhára.”
A teljes cikk megtekintéséhez kattints a képre!

 

“Minden gyerekünk saját. Csak vannak köztük vér szerintiek is” 

“Nem vallási fanatikusok, nem Teréz anyák. Nem is a juttatások miatt csinálják. Egyszerűen így jó nekik. Két makkegészséges, vér szerinti lányuk mellett két Down-szindrómás fiút nevelnek. Irigylésre méltó szeretetben és boldogságban. A Sárkány család élete, képekben.”
A teljes cikk megtekintéséhez kattints a képre!

 

Madarat tolláról, embert kutyájáról – állati képsorozat 

“Az együtt töltött évek során a hasonlóság csak fokozódik, ahogyan a kutya és az ember lassan lélekben is szinte eggyé válik. A témám az utcán »hevert«, mindenütt. Járó-kelő kutyasétáltatókat kértem fel, hogy egy-egy fotón hadd mutassam be ezt a párhuzamot. Meglepő módon szinte mindenki azonnal elvállalta a fotózást, a büszke gazdik még a nyelvüket sem voltak szégyenlősek kidugni a cél érdekében.”
A teljes cikk megtekintéséhez kattints a képre!

Nézd meg Révai Sára többi képriportját is:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.