Gasztro

Királyi étkek

Ha valaki idén szeretné megkóstolni az eddigi Királyi szakácsok gyõztes étkeit, az keresse Nagyszakácsiban a Reneszánsz udvart. Még a menüt is összeállítottuk.





Faddi Varga János

1998-as év királyi Főszakácsa (06.30.95.94.029.)
Juhús újságban, káposztafővel
(vöröshagymás, borsos bárányragu, csomboros-kapros savanyú -édeskáposzta kockákra vágva, árpagyöngy: három étel házasításából, húsos káposztaétel)

Németh Attila

1999. év királyi szakácsa
Lőnye (desszert)
(mákos guba jellegű kelttészta, gyümölcsökkel ízesítve, fügemártással leöntve)

Prikly József

2000. év királyi szakácsa
Szarvashús szőlőlevélben vargányasásával
(borral, fűszeres erdei gombákkal ízesített mártás)






Nagy Zoltán

2001. év királyi szakácsa
Őfelsége asztalához méltón töltött malac bőrében sütve
(tárkony, rozmaring, kakukkfű, majoranna, máj)



Dósa Tibor

2002. év királyi szakácsa
Őzhús bazsalikomos babos káposztával
(édeskáposzta)


Molnár Vilmos

2003. év királyi szakácsa
Sült csirke fahéjas szilvával





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top