Gasztro

Csokikrém





Hozzávalók:

• 4 tojásfehérje
• csipetnyi só
• 15 dkg étcsokoládé
• 20 dkg eper


Elkészítése:

A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük. A csokoládét kis darabokra tördeljük, vízgőz felett megolvasztjuk, majd langyosra hűtjük. A megtisztított eperből 4 szemet félreteszünk, a többit apró kockákra vágjuk. A csokoládét óvatosan a tojáshabhoz keverjük (ne törjük össze a habot!), majd hozzáadjuk az eperdarabkákat. Talpas kelyhekbe töltjük, és 4 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor a félbevágott eperszemekkel díszítjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top