Gasztro

Csokikrém





Hozzávalók:

• 4 tojásfehérje
• csipetnyi só
• 15 dkg étcsokoládé
• 20 dkg eper


Elkészítése:

A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük. A csokoládét kis darabokra tördeljük, vízgőz felett megolvasztjuk, majd langyosra hűtjük. A megtisztított eperből 4 szemet félreteszünk, a többit apró kockákra vágjuk. A csokoládét óvatosan a tojáshabhoz keverjük (ne törjük össze a habot!), majd hozzáadjuk az eperdarabkákat. Talpas kelyhekbe töltjük, és 4 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor a félbevágott eperszemekkel díszítjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése