Gasztro

Gombapaprikás

Hozzávalók:

  • 500 g laskagomba
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 kiskanál édes-nemes pirospaprika
  • 1 evőkanál ételízesítő
  • 1 dl tejföl
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés:

Tisztítsd meg a gombát, és szeleteld fel. A vöröshagymát aprítsd fel. A zöldpaprikát csumázd ki, húsát pedig vágd fel karikákra.

Melegíts fel egy kevés olajat, és add hozzá a finomra vágott hagymát. Pirítása után tedd bele a felszeletelt gombát és a zöldpaprikát is. Szórd meg ételízesítővel, hintsd meg pirospaprikával, és kb. 30 perc alatt lassú tűzön párold lefedve, saját levében.

A tejfölt keverd simára a liszttel, és add a megpárolt gombához. Keverd össze, és egyszer forrald át. Tálald frissen kifőtt galuskával vagy tésztával.

nlc.hírlevél

Iratkozz fel az nlc hírlevelére, és olvasd elsőként a legizgalmasabb híreket!

FELIRATKOZOM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése