Gasztro

Bárány aszalt gyümölcsökkel

Hozzávalók:

  • 1,5 kg báránygerinc
  • 30-40 dkg  vegyes aszalt gyümölcs (szilva, alma, sárgabarack)
  • 2 ek. vadfűszerkeverék
  • 3 dl húsalaplé vagy 3 dl vízben felolvasztott 2 db húsleveskocka

Elkészítés:

Egy napra tegyük hűtőbe a bárányszeleteket olajjal fedve, a fűszerekkel, sóval megkenve.

Másnap helyezzük a szeleteket a tálba, majd köré az aszalt gyümölcsöket. Öntsünk rá 3 dl húslét, 150-160 fokon hagyjuk 2,5-3 órára a sütőben, illetve míg meg nem puhul a hús. Krokettel tálaljuk.

nlc.hírlevél

Iratkozz fel az nlc hírlevelére, és olvasd elsőként a legizgalmasabb híreket!

FELIRATKOZOM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése