Gasztro

Új, izgalmas és színes zöldségkavalkád a Bonduelle-től!

Gyorsan változó világot élünk, egyre kevesebb idő jut szeretteinkre, így a velük való együttlétet mind tartalmasabban és mind több vidámságban szeretnénk eltölteni. A közös főzés öröme a gyerekek, és a szülők számára is érdekes, egyben új élményeket tartogathat. Gondoljunk csak bele milyen izgalom töltött el bennünket, felnőtteket mikor gyermekként nagymamánk mellett segítettünk elkészíteni a több kilogramm lisztből begyúrt tésztát!

Tetőtől talpig maszatosan, mégis boldogan álltunk a tál felett és büszkén végeztük a „nehéz munkát”. Ugyanígy lenne ez a mi gyermekeinkkel is, nyugodtan beengedhetjük őket néha magunk mellé a konyhába. Így nemcsak együtt, de hasznosan is eltölthetjük szabadidőnket. A gyerekek elengedhetik fantáziájukat és mindeközben sok-sok étellel, zöldséggel, gyümölccsel, és egyéb hozzávalóval ismerkedhetnek meg. Jó kis móka ez!

Bár tudjuk, hogy a zöldségek nem éppen a gyerekek kedvencei, mi a Bonduelle-nél mégis igyekszünk megszerettetni azokat. Termékeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a számára leginkább ízletest. A zöldségek a leszedést követően pár órán belül feldolgozásra kerülnek, így őrizve meg sokáig vitamintartalmukat.

Új, izgalmas és színes zöldségkavalkád a Bonduelle-től!

 

A legújabb Bonduelle Gold zöldségkeverékek (Florida mix, Rio mix, Mexico mix) minden napra egy új ízvilágot nyújtanak. A finoman édes Gold csemegekukoricát tartalmazó keverékek hamar a gyerekek kedvencei lehetnek. Nemcsak élénk, vidám színük kápráztatja majd el őket, de még akár játszhatnak is velük különböző formákat, figurákat alakítva belőlük. A Bonduelle Gold Florida mix a sokak által kedvelt zöldborsó és csemegekukorica keveréke, a Rio mixhez még bébirépát, a Mexico mixhez pedig pritaminpaprikát adtunk. Elkészítésük igazán egyszerű, sőt gyors is. Párolva vagy friss zöldségekhez, salátákhoz adva teljes értékű, ízletes és vitaminokban gazdag zöldségköret szervírozható. Más nem kell hozzá csak egy kis fantázia, és többé már Önnek sem kell a főzésen gondolkodnia!

 

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top