Gasztro

Mítoszrombolás: a pasiknak a kaja fontosabb a szexnél!

Igazuk van azoknak a nőknek, akik a férfiakat a gyomrukon keresztül próbálják megfogni. Ugyanis a pasik sokkal többet gondolnak az evésre, mint egy kis hancúrozásra.
Mítoszrombolás: a pasiknak a kaja fontosabb a szexnél! Nigella szexi, és tudja, mi kell a pasiknak. Ráadásul az evés a mindene!

Az Ohiói Állami Egyetem professzora a saját diákjait használta kísérleti nyúlnak. A módszere egyszerű volt: minden diáknak azonnal le kellett jegyeznie, amikor észrevette magán, hogy éppen az evés, az alvás vagy a szex fordult meg a fejében. A legfrissebb felmérés eredményei alapján a nagy átlagról az mondható el, hogy többnyire csak óránként egyszer jut eszükbe a lepedőakrobatika! Ez jelentősen elmarad attól a sztereotípiákon alapuló téveszmétől, miszerint a férfiaknak minden hetedik másodpercben ez jár a fejükben.

Ráadásul az ételre és az alvásra is jóval többször gondoltak a hancúrozásnál! Szakértők szerint ez azért fordulhat elő, mert az ételekkel kapcsolatos ingerekkel naponta sokkal többször találkozunk, mint a szexszel. Ami pedig a hab a tortán: az evésre a férfiak háromszor olyan gyakran gondolnak, mint a nők. Lányok, irány a konyha, vessétek be a leginkább vágykeltő recepteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top