Gasztro

Mérgező kaja Jamie éttermeiben

Rosszul átsütött hamburgerhúsokat, lejárt szavatosságú alapanyagokat és koszos konyhai eszközöket találtak az ellenőrök Jamie Oliver angliai olasz étteremláncában.

Mérgező kaja Jamie éttermeibenSzőke Janit annak idején Jamie inspirálta, miatta lett szakács.

Lehet, hogy a mesterszakács, aki nemrég hatalmasat bukott az Egyesült Államokban, most az otthonában is cikivé válik? Az eset Jamie számára már csak azért is kellemetlen, mert nála többet kevesen papoltak a minőségi és friss alapanyagok fontosságáról. A 17 étteremből álló, olasz ételeket kínáló láncban az ellenőrzés során számos megengedhetetlen hibát fedeztek fel. A gyakorlatilag nyersen felszolgált hamburgerhús mellett vírusfertőzött, ezért mérgezőnek számító ételt is lefoglaltak.

Mérgező kaja Jamie éttermeibenA lejárt szavatosságú élelmiszerek és a koszos konyhai eszközök használata miatt az ellenőrök külön is figyelmeztették a személyzet tagjait. Jamie szóvivője szerint az éttermekben ételmérgezés nem történt, a hibákat pedig gyorsan helyrehozták. Hm, vajon Jamie hírneve is gyorsan helyrehozható?

 

 

 

 

Fotó: Channel Ten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top