nlc.hu
Gasztro

Nyárváró menü a Sülvefőve séfjeitől

Harmath Csaba, Szőke Jani és Hernyák Tomi igazán könnyed, színes és ízbombás ételeket kreáltak nektek, hogy legyen mivel elkápráztatni a pasikat.
Nyárváró menü a Sülvefőve séfjeitőlA séfek az ideális piknikkosarat is összerakták nektek!

A spárgát addig kell enni, amíg szezonja van – márpedig most nagyon az van. Saját bevallása szerint Harmath  Csaba akkor szokta elkészíteni ezt az ételt, ha nagyon nincs kedve főzőcskézni, mert ilyenkor tökéletes vacsorára. De mi tudjuk, hogy a spárga, pont azért, mert ripsz-ropsz megvan, bármikor jöhet! A zöld spárgafejek hidegen receptjét itt találod.

Szőke Jani receptje nagyon egyszerű, nagyon-gyorsan elkészíthető, és szerinte biztos, hogy nincs is jobb dolog annál, mint a végén cuppogni a megmaradt csontokon. Egyébként isteni főétel, akár grillezős bulikhoz is. A mézes csilis csirke nyerő lesz, meglátjátok!

Hernyák Tomi szerint többfogásos borvacsorákon előszeretettel szolgálnak sorbet-t, hogy kissé helyrerakja az ízérzetünket, felfrissítse a pocakunkat. Az általa kreált variáció igazi joker: két főétel között is ajánlja vagy mondjuk az érkező vendégeknek egy fülledt nyári délutánon. És persze desszertnek is tökéletes az epersorbet.

ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top