Gasztro

Csoki miatt borult ki Naomi Campbell!

A szupermodell csúnyán bepöccent a minap. Ami a legviccesebb az egészben, hogy egy hirdetés akasztotta ki. Ami viszont szomorú: rasszizmus vádjával akarja beperelni a gyártót.

Egy csokira borult ki Naomi Campbell!Nekünk csokis receptjeink vannak, méghozzá nem akármilyenek!

Naomi Campbellnél viszonylag könnyen felmegy a pumpa. Nemegyszer gyűlt már meg a baja a rendőrökkel, amikor kapatosan vagy éppen dührohamtól vezérelve nekiesett valakinek. Ám az még az ő esetében is példátlan, hogy egy csokiszelet verje ki nála a biztosítékot! Most ez is megtörtént, az egyik legnevesebb édességgyártó hirdetése ugyanis így szól: „Viszlát, Naomi, itt a város új dívája!”

fotó: independent.co.uk/
Fotó: independent.co.uk

Ezzel sikerült vérig sérteni a szupermodellt, aki gondolkodás nélkül vette fel az elé dobott kesztyűt, és addig-addig furmányoskodott, míg végül elérte, hogy az ügyvédei pert vegyenek fontolóra. Nem a csoki, nem a név miatt, hanem azért, mert szerintük rasszista a hirdetés! Bizony, Naomi erre hivatkozott, amikor így nyilatkozott az egyik angol napilapnak: „Dühít és sokkol, hogy egy szelet csokoládéhoz hasonlítanak. Nemcsak engem, de az összes afroamerikai testvéremet. Semmiféle humort nem látok ebben!”
Kíváncsian várjuk a folytatást, hogy vajon a csoki vagy Naomi bizonyul-e erősebbnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top