A spórolós változat
Rigoni reggeli, avagy a lyukas kenyér – a hozzávalók listáját itt találod!
A szikkadt kenyeret cafatokra tépjük, és felverünk fejenként egy tojást. Felhevítjük a serpenyőt, egy kevés vajat teszünk bele, majd beletesszük a kenyeret. Miután a kenyeret kicsit megpirítottuk, jöhet rá a tojás, és gyakran megkeverve pirosra sütjük. Sózzuk, borsozzuk, és még melegen megesszük.
Tipp: Spenót mellé is tökéletes feltét.
A puccos változat
Az NL Café tükörtojása – a hozzávalók listáját itt találod!
A vajat felhevítjük, beledobjuk a bacont, és kicsit megpirítjuk, majd beleütjük a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, és a fehérjébe beletesszük a camembert sajtot. Addig sütjük, ameddig a tojás alja meg nem pirul. Tilos lefedni, különben a sárgája is megkeményedik.
Tipp: Snidlinget is szórhatunk a tetejére.