Gasztro

Burgonyával és kolbásszal töltött csirkemell

Maximum egy óra és készen lehet a vasárnapi fogásnak is beillő vacsora. Kezdők is bevállalhatják.

Burgonyával és kolbásszal töltött csirkemellHozzávalók 4 személyre:

4 darab fél csirkemellfilé (kb. 80 dkg)
20 dkg füstölt kolbász
30 dkg héjában főtt burgonya
15 dkg füstölt sajt
tengeri só
olaj

A főtt burgonyát, a sajtot és a kolbászt egyforma kockára vágjuk, összekeverjük. A sózott csirkemellet kinyitjuk, kissé kiklopfoljuk, és a közepébe halmozzuk a tölteléket.
Ráhajtjuk a csirkét, és olajjal megkent alufóliába csomagoljuk. Forró sütőben 40 perc alatt megsütjük.

Miután kivesszük a sütőből, legalább 10 percig hagyjuk a fóliában. Friss salátát kínálunk mellé.

Még több krumplis recept!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top