Gasztro

Itt a hot doggal töltött pizza!

Nem tudjuk vágytál-e arra, hogy pizzát egyél hot doggal, de ha nem, akkor is itt van az új pizzaőrület.

Zsigerből imádjuk a pizzát, ez tudományos tény és kész. És mivel nem tudunk róla lemondani, csak jönnek az újabb és újabb pizzatalálmányok, hogy örüljünk. És mi örülünk, például a vodkás pizzának vagy a hamburgeresnek, bár az egy kicsit sok. De végre itt az újabb bolondos pizza, amiről nem állítjuk, hogy álmodoztunk volna.

Itt a hot doggal töltött pizza!

Már nemcsak a britek, hanem a kanadaiak is élvezhetik a Pizza Hut fantasztikus találmányát, a hot dogos pizzát. Egyszerűen csak virslit tesznek a pizza szélébe, hogy az a tészta se vesszen kárba. Ennél töményebb kaját ebédre el sem tudunk képzelni, de persze biztos van. „Két világ találkozása” – valahogy így hirdetik az újdonságot. És tényleg az. Elképzeljük, hogy bevágunk egy szelet pizzát, majd utána komótosan elrágcsálunk még egy hot dogot is, csak hogy ne éhezzünk. Aztán mindezt megismételjük még legalább háromszor. Hát így tuti nem fogunk éhen halni, de megmozdulni sem utána!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top