Gasztro

Eldugta a férje elől a csirkemellet, letartóztatták

Meg akarta tartani magának a csirke mellét és a combját egy zimbabwei asszony, amin a férje úgy kiakadt, hogy először megverte, aztán hívta a rendőröket.

Na, amikor ilyen híreket olvasunk, hálát adunk a jó égnek, hogy nem oda születtünk, ahol a szokásjog szerint a csirke legjobb része a férjünknek jár. Persze ha saját szabad akaratunkból lemondunk a csirkemellről a ház ura javára, az egészen más.

Ezt egyék a nők!
Ezt egyék a nők!

A csirke melle és a combja a férfit illeti a zimbabwei elég szigorú szokások szerint, és pont. Ez ellen lázadt egy 24 éves feleség, Nomusa Sibanda, aki szépen elrejtette a csirke férfinak járó részeit magának. A felbőszült férjének pedig a szárnyát, nyakát, zúzáját tálalta, neki pedig egyáltalán nem tetszett, hogy a csirke azon részeit kéne megennie, amit a nők szoktak.

A 40 éves férj ezek után jól megverte az asszonyt, aztán hívta a rendőröket. Így a szegény feleségnek végül bíróság előtt kellett számot adnia szörnyen merész tettéről, ahol azt mondta, hogy nem igazságos, hogy folyton ő vágja a csirkéket, és soha meg sem kóstolhatja a legjobb falatokat. A csirkemellet eldugó nőnek büntetésként egyébként egy csirkét kellett beszolgáltatnia a hatóságoknak, a győzelmét ünneplő férj pedig kijelentette, ha még egyszer rajtakapja a feleségét a szörnyű bűntetten, azonnal elválik tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top