Gasztro

Megvan a megoldás a kajatolvajok ellen

Ha a közös hűtőből folyton ellopják az ételedet, ideje, hogy beszerezz egy kajásdoboz-riasztót.

Egy argentin cég innovatív terméke ez a praktikus eszköz, mellyel megelőzhető, hogy illetéktelenek férjenek hozzá például a munkahelyi közös hűtőben tárolt ennivalónkhoz. Legalábbis akkor, ha a konyha hallótávolságban van.

Képek: Trendhunter
Forrás: Trendhunter

 

A speciális riasztó szinte bármilyen kajásdobozra felszerelhető, és a hozzá tartozó távirányítóval lehet ki- illetve bekapcsolni. Abban az esetben viszont, ha valaki erőből feszíti fel a doboz tetejét, a berendezés az autóriasztókhoz hasonló, hangos, vijjogó hangot hallat, értesítve a doboz gazdáját, hogy valaki épp megpróbálja lenyúlni az ételét.

A riasztó persze nemcsak tolvajok ellen jöhet jól, hanem más esetben is: a segítségével például megakadályozhatjuk, hogy egy fogyókúrázó családtagunk kísértésbe essen egy diszkrét éjszakai frizsiderlátogatás során…

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Megvan a megoldás a kajatolvajok ellen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top