Gasztro

Az étel is rózsaszín a Barbie étteremben

Eleven Barbie babájuk még nincs. Pedig akad, aki hiányolja.

A kínai Tajpejben a közelmúltban nyílt meg a világ első Barbie étterme. Az étteremben természetesen minden lehetséges felület rózsaszín, a falakat, az étlapot, a tányérokat és poharakat, sőt egyes ételeket is az ikonikus játék baba képmása vagy sziluettje díszíti, és persze a felszolgálók is a hely szellemének megfelelő egyenruhát viselnek.

Fotó: New York Daily News
Fotó: New York Daily News

Az étterembe nem csupán a gyerekes családokat várják, hanem azokat is, akik felnőttként is odavannak Barbie-ért, ami arrafelé a legkevésbé sem számít ritkaságnak. Sőt.

Fotó: Oddity Central
Fotó: Oddity Central

„Úgy érzem magam, mint egy Barbie baba egy mesebeli világban, mint egy hercegnő. Ez olyan, mint egy álom” – áradozott a megnyitón egy 30 éves nő, aki azt javasolta, hogy a teljesebb élmény érdekében az étterem élő Barbie-kat is foglalkoztasson.

Fotó: New York Daily News
Fotó: New York Daily News

Az étterem megfizethető árakra törekszik, személyenként nagyjából 2000 forintnak megfelelő összegért már meg lehet náluk ebédelni vagy vacsorázni. Aki pedig bővíteni szeretné Barbie-gyűjteményét, az a szuvenírboltban válogathat a különlegességek közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top