Gasztro

A Gyermelyi Corsát hoz a konyhára

A Gyermelyi háza táján ismét történik valami: a tésztarajongók legnagyobb örömére 2013. április 1. és június 30. között újra jelentkezik a népszerű Tészta Haszon pontgyűjtő játék! Ugye te is vártad már?

A feladat a szokásos: a játék ideje alatt tésztát tésztával enni, hogy minél nagyobb esély legyen a nyerésre. Hétfőn kerüljön az asztalra például egy jó paradicsomleves betűtésztával. Kedden tálalj finom bolognait spagettitésztából, szerdán örvendeztesd meg szeretteidet egy jó gombás csirkepaprikással. Csütörtökön jöjjön egy remek túrós tészta, pénteken káposztás cvekedli, szombaton mondjuk egy kiváló vargabéles, vasárnap pedig egy isteni tyúkhúsleves cérnametélttel…

A Gyermelyi Corsát hoz a konyhára

 

Most érdemes tehát tésztadiétába kezdened, mert 100 pont értékű tésztapontot kell összegyűjtened, és beküldened a Gyermelyi 4 és 8 tojásos, Donna Pasta és Vita Pasta tészták csomagolásáról.

Ha így teszel, különleges és praktikus nyereményekkel gazdagodhatsz: havi 100 darab összecsukható bevásárlókosár, havi 50 darab mérőedény szett, havi 25 darab nemesacél Tefal Classy Chéf edényszett és havi 10 darab Delimano multifunkciós sütő talál gazdára. Havonta összesen 185 nagy értékű meglepetésért lehet pontgyűjtésbe kezdeni. A nagyszámú tárgynyeremény miatt igazán nagy rá az esély, hogy ne csupán a családot nyerd meg finom tésztafőztöddel, hanem az ajándékokat is.

A fődíjra is érdemes hajtanod, ami a Tészta Haszon játék történetében a legnagyobb: egy gyönyörű Opel Corsa álomautó!  

Hajrá, Gyermelyi tésztákra fel, (v)edd ki a részed Te is a nyereményekből!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top