Kata főz: Spárgakrémleves egyszerűen

Angyalosy Kata | 2014. Április 04.
Amikor beindul a spárgaszezon, gyakorlatilag képes vagyok kizárólag ezen élni akár hetekig. Minden formájában imádom, így aztán a recepteket is gyűjtöm hozzá. Most Angyalosy Kata egy finom krémlevest mutat nekünk.
Angyalosy Kata

Ha valaki olyan szerencsés helyzetbe kerül, hogy a francia–német határ közelében él húsz évet, az a levegővel szívja magába a gasztronómia szeretetét. Kata megannyi főzőkurzus után, Michelin-csillagos séfektől ellesett trükkökkel a kuktafazekában tért haza három évvel ezelőtt. Innen pedig csak egy lépés volt, hogy valóra váltsa álmát, és megnyissa saját lakáséttermét. Azóta pedig a gasztronómia tölti ki a mindennapjait, szentül hisz a fűszerek hatalmában és a minőségi alapanyagok fontosságában. Folyamatosan próbál valami újat kitalálni, legyen szó akár rántott húsról, akár bonyolultabb fogásról, egy biztos, nála mindig kerül valamilyen trükk is a tányérra.

Exit mobile version