nlc.hu
Gasztro
Előétel földimogyorókrémmel

Előétel földimogyorókrémmel

Bloggerünk egy manufaktúra kérésére a földimogyorókrémet teszteli. Nézd csak milyen szuper előételt készített. Íme, a kecskesajtos, aszalt paradicsomos földimogyoró-krémes virágok ropogós paprikával és baconnel.

Lassan egy éve, hogy megismerkedtem a Donum Terrae “családdal”.  Magolajokat és magkrémeket készítenek, forgalmaznak, igazi családi manufaktúra. Gondolom, észrevettétek, milyen sűrűn főzök szezám- esetleg tökmagolajjal, de egy receptemhez már mákolajat is használtam. Hihetetlen sokat tudnak adni az étel ízéhez. Tökmag- és mandulakrémet többször is használtam, süteményekhez, salátákhoz, sorolhatnám…

Most  megkértek rá (persze több bloggerrel egyetemben), hogy egyik, ajándékba kapott magkrémjükkel készítsünk valami ételt. Ez az én esetemben földimogyorókrém lett, és előételt kellett alkotnom.

Kecskesajtos, aszalt paradicsomos földimogyoró-krémes virágok ropogós paprikával és bacon-nel

Hozzávalók:

1 csomag (500 g) leveles tészta

1 tojás

15 dkg friss kecskesajt

8 db olajban eltett aszalt paradicsom +

4 ek a paradicsom olajából

6 ek Donum Terrae földimogyorókrém

1 csípős zöldpaprika

7 szelet bacon

Hogyan készül? Nézd meg A tetovált lány konyhája blogon!

Előétel földimogyorókrémmel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top