Kata főz: hideg paradicsomleves forró estékre

nlc | 2014. Június 20.
Itt a hideg levesek szezonja: egy nagy adag friss zöldség, egy botmixer, és indulhat is a buli! Ezúttal paradicsomlevest készítünk Katával, és az is kiderül, hogyan hámozhatjuk meg egyszerűen ezt a huncut héjú zöldséget.
Angyalosy Kata

Ha valaki olyan szerencsés helyzetbe kerül, hogy a francia–német határ közelében él húsz évet, az a levegővel szívja magába a gasztronómia szeretetét. Kata megannyi főzőkurzus után, Michelin-csillagos séfektől ellesett trükkökkel a kuktafazekában tért haza három évvel ezelőtt. Innen pedig csak egy lépés volt, hogy valóra váltsa álmát, és megnyissa saját lakáséttermét. Azóta pedig a gasztronómia tölti ki a mindennapjait, szentül hisz a fűszerek hatalmában és a minőségi alapanyagok fontosságában. Folyamatosan próbál valami újat kitalálni, legyen szó akár rántott húsról, akár bonyolultabb fogásról, egy biztos, nála mindig kerül valamilyen trükk is a tányérra.

Exit mobile version