Gasztro

Mit főzzek ma vacsira? Virslinyalókát!

A világ legegyszerűbb és valószínűleg nem a legegészségesebb vacsorájával rukkolunk ma elő. Ám a könnyűsége péntek este veri az egészséget, mivel tényleg csak tíz perc az elkészítése, a többit már a sütő intézi.

Virslinyalóka

Hozzávalók:

  • 1 db tojássárgája
  • ízlés szerint mustár
  • 1 csomag leveles tészta
  • 10 db (félbevágott) virsli

Elkészítés:

A leveles tésztát kinyújtjuk, vékonyan megkenjük mustárral, majd csíkokra vágjuk és körbetekerjük a csíkokkal a virsliket. Tojással megkenjük, majd 200 fokos sütőben pirosra sütjük. Óvatosan beleszúrjuk a hurkapálcákat a tekercsekbe. 

Mit főzzek ma vacsira? Virslinyalókát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top