Gasztro

Gyors vacsora: marinált feta sajt

A pácolt feta sajt önmagában, pirítóssal fantasztikus vacsora, ráadásul ha úgy készítjük, ahogy a recept írja, akár hetekig is tárolhatjuk a hűtőben. Így több vacsorát üthetünk egy csapásra.

Marinált fetasajt

Hozzávalók:

  • 20 dkg feta sajt
  • 2-3 friss rozmaringág
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint szárított erős paprika
  • színes bors
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 dl napraforgóolaj

Elkészítés:

Vágjuk a fetasajtot 2×2 cm kockákra, majd készítsük el a marinádot: keverjük össze a kétféle olajat, adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, a rozmaringleveleket, morzsoljuk hozzá az erős paprikát, és adjuk hozzá a borsot. A sajtkockákat tegyük egy tálba, öntsük rá a fűszeres olajat. Tegyük egy napra a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.

Tipp: Ha az olaj elfedi a sajtot, hetekig tárolhatjuk a hűtőszekrényben.

Gyors vacsora: marinált feta sajt

Még több gyors vacsora: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése