Barátom annyira kifinomult ízérzékeléssel rendelkezik, hogy azonnal megérezte benne a (többek közt) fahéjat. Szerinte nagyon kiérződik az íze, és hogy nem kell bele, hiszen a mákos gubába sem teszünk. Úgyhogy megfogadtam a tanácsát, legközelebb már fűszerkeverék nélkül sütöttem. Mivel a barátom meggyel szereti a mákos gubát, ezért én tettem bele meggyet is, de ez kihagyható, ezért nem is írtam a hozzávalókhoz.
Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Készítsük el a vaníliapudingot, majd tegyük félre. A tojásokat verjük habosra a kétféle cukorral, majd adjuk hozzá a mézet, joghurtot, olajat. Az átszitált lisztet keverjük össze a sütőporral és a mákkal, majd adjuk a lisztes részt a joghurtos masszához és alaposan keverjük el.
A folytatásért kattints a Sütivár caféblogra!