Aztán mint minden évben, a kinti hideg miatt az előtérben lévő hűtőm kezdte feladni a harcot, így a szokásosnál is nagyobb hűtőkisöprést kellett végeznem. Nekiálltam ötletelni. A csirkeszárnyat is imádom, feltéve ha ropogósra van sütve a bőre, az sem baj, ha valami édeskés pácot kap. Ebből kiindulva az éppen otthon levő, szintén ipari mennyiségű mandarint és almát felhasználva alkottam a most következő, igazi vasárnapi ebédet.
Ja, lehet, hogy soknak tűnik a hús, de elég kicsire összesül, szóval a nagyétkűek miatt inkább többet vegyünk.
A receptért kattints a Tetovált lány konyhája caféblogra!
- Eperboros kacsamell és szalonnás sertéstekercs: húsimádók karácsonyi menüje
- Valentin-recept: kacsamell karamelles-szőlős káposztával
- Vágykeltő recept: Fügés-májas-garam masalás rozé kacsa