Gasztro

Egy meseszép szakácskönyv kulisszatitkai – “Attól, hogy felülről fotózod, még nem lesz édes”

Most már merek írni róla, mert én is megkaptam az első példányomat a Süti vagy nem süti könyvből, tudjátok, amiről már meséltem, a könyvből, amit én szerkeszthettem. Hát hogy mondjam, azért vert a szívem rendesen.

Jó, alapból is ver – szerencsére –, de azért volt két pillanat, amikor jobban izgultam, mint normál állapotomban. Az 1. extraizgalmas helyzet az volt, amikor leadtuk a nyomdának az anyagot, és akkor hirtelen, 2 hét elég megfeszített szerkesztési munka után egyszer csak nem volt már javítási lehetőség, csak a gondolat, hogy akármi is van a kéziratban, azt több száz példányban ki fogják nyomtatni pár napon belül. Akkor azért zakatolt az agyam-szívem rendesen, de aztán elsodortak a hétköznapok, és nem izgultam tovább. Legközelebb tegnap, amikor kibontottam a borítékot, amiben a kész szakácskönyv lapult. Nem mintha tudtam volna még bármit is tenni érte, szóval hülye vagyok, hogy izgultam, de azért izgatott, hogy mi lett a végeredmény.

Egy meseszép szakácskönyv kulisszatitkai -

Végeredménye egy jó kis munkának, ami annyira testhezálló volt, hogy még én sem nagyon tudtam volna jobbat kitalálni magamnak. De komolyan. Szervezkedős, ötletelős, intézkedős munka a kedvenc (gasztro) témám köré szervezve.

A szakácskönyv akciós megrendeléséért kattints a Csak a Puffin caféblogra!

Szakácskönyvek kicsit másképp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top