Gasztro

Ijesztő embertortát készített egy cukrászda – videó

A tortába belekóstolva mindenki kiengedheti a benne lakozó kannibált. Egy kínai cukrászda készítette a bizarr édességet, ami ember formájú és méretű, ha pedig belevágnak, minden alkalommal hangos sikolyt hallat…
Ijesztő embertortát készített egy kínai cukrászda - videó

A cukrászat egy egészen új műfaját teremtette meg ez a kínai sütöde: ebben a bizarr tortában kombinál egy élő embert és egy süteményt!

Ne ijedjünk meg nagyon, nem Sweeny Todd-féle emberhúsos pitét kell elképzelni. Az emberi testet formázó és annak méreteivel megegyező tortát egy olyan asztalon helyezték el, ami alá egy igazi ember bújt, és csak az elmaszkírozott feje látszott ki. Tehát a torta ott ér véget, ahol az élő ember nyaka és feje kezdődik (innen természetesen nem fogyasztható).

A tortán élethűen rajta vannak az emberi test részletei, és mindig mikor valaki vág egy szeletet, a fej fájdalmasan felüvölt.

Nem értjük, hogy nem ment el az étvágya a kóstolóknak, akik hosszú sorokban várták, hogy egy szelethez jussanak az embertortából. Talán mindannyiunkban lakozik egy kis kannibál?

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top