Gasztro

Így készül a karfiolos minipizza liszt nélkül – videós recept

Készíts különleges, karfiol alapú minipizzákat. Liszt nélküli, gluténmentes változat. Egyszerű, gyors, könnyű, és nagyon finom recept, érdemes kipróbálni.

Készíts lisztmentes, karfiol alapú mini pizzákat. Imádni fogod ezt a különleges és könnyű pizzareceptet.

A pizzákhoz először is végy egy közepes méretű karfiolt, szedd rózsáira, majd robotgép segítségével aprítsd. Öntsd keverőtálba, üss rá egy egész tojást, adj hozzá 10 dkg reszelt pizzamozarellát és jól keverd össze. Ízlés szerint sózd, borsozd.

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Bélelj ki sütőpapírral egy tepsit. A karfiolos masszát oszd több részre, valamennyit pizza formára lapítsd el a tepsin. Told a sütőbe, és 20 percig süsd.

A “pizzatésztát” kend meg paradicsomszósszal vagy pizzaszósszal. Szórd meg reszelt mozzarellával vagy ízlés szerint választott sajttal. Gazdagítsd félbe vágott koktélparadicsommal, gombaszeletekkel, paprikával. Told vissza a pizzákat a sütőbe, és süsd, amíg a sajt szépen megolvad és kissé megpirul.

¿Tus hijos no comen coliflor? ¡Apostamos a que devorarán estas…

¿Tus hijos no comen coliflor? ¡Apostamos a que devorarán estas mini-pizzas! (Aptas para alérgicos al gluten)

Közzétette: Sabores – 2016. március 5.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top