Melegítsd elő a sütőt 175 fokra. Vágd le a citromok tetejét és vájd ki a belsejüket, majd a gyümölcshúst tedd egy külön tálba, a héjakat pedig állítsd a sütőbe. Egy hőálló edényben keverd össze a tojássárgáját, egy negyed csésze cukrot, egy negyed csésze citromlevet és a lisztet. Tedd a tálat egy fazék forró vízre és keverd további 8 percig.
Egy közepes tálban keverd össze a tojásfehérjét a maradék negyed csésze cukorral. A mixer sebességét lassan növeld. Ha elkészült ez a hab is, keverd össze a két adagot, akár részletekben. Végül a kapott masszát töltsd a citromokba és tedd az egészet a sütőbe kb 15 percre, addig, amíg aranybarnára nem sülnek. Azonnal tálalhatod.
Amire szüksége lesz a citromfelfújthoz:
- 8 nagy citrom
- 3 tojás
- fél csésze cukor
- 2 evőkanál liszt