Hozzávalók 4 személyre:
- 100 g bébispenót
- 250 g eper
- 200 g minimozzarella
- só, frissen őrölt fekete bors
- extra szűz olívaolaj
- 1 kis csokor bazsalikom
- kevés balzsamecet
Az epret folyóvíz alatt leöblítjük, leveleit eltávolítjuk, a gyümölcshúst 2-3 mm vékonyan felszeleteljük. A spenót- és a bazsalikomleveleket megmossuk, megszárítjuk. A mozzarellagolyókat lecsöpögtetjük.
A spenótot, az epret, a sajtot és a bazsalikomleveleket tányérokra rendezzük, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk egy kevés balzsamecettel valamint extra szűz olívaolajjal, és azonnal tálaljuk.
Még több saláta az NLCafén:
- Saláták a világ körül 2 percben
- Cukkinisaláta vacsorára
- Zöldbabos tonhalsaláta paradicsommal