
Ahogy egyre jobban közelít az igazi nyár, úgy hódítanak egyre több teret az otthon elkészíthető jégkrémek is! Ezt az epres-ananászos hűsítő nyalóka azonban kivételesen nem gyerekeknek készül! Tuti tipp: az elkészült jégkrémet dobd bele egy pohár pezsgőbe vagy proseccóba. Ennél jobb hűsítő nem is kell egy nyári estéhez! Mutatjuk, hogy készítsd.

Amire szükséged lesz (6 adaghoz):
- 1/2 bögrényi eper
- ugyanannyi kockára vágott ananász
- 1 pohár gyömbérsör
- 1 lime
- 6 jégkrémpálcika
- pezsgő vagy prosecco
Elkészítés:
- Az epret és az ananászt nyomkodd össze egy nagy tálban. Add hozzá a gyömbérsört.
- Hosszabb poharak aljába szórd bele a lime-szeleteket, majd öntsd fel a keverékkel.
- Szúrj minden pohárba pálcikát, majd fagyaszd 8 órán át a nyalókákat.
- Végül egy nagy pohárba, vagy akár befőttesüvegbe tedd bele a nyalókát, és öntsd fel pezsgővel vagy habzóborral.
Forrás: BuzzFeed