Gasztro

A világ legijesztőbb halloweeni tortája ez a leszakadt láb

A halloween közeledtével minden sütőben apró szellemek sülnek, a mazsolákból pókok lesznek, és zöld ételfestékből keverik a bizarr trutyit, de ezek mind aranyoskodó szivárványvilágba valóak ehhez az undorító halloweeni tortához képest.

Ha idén szeretnél valami tényleg marha undorító édességet sütni halloweenra, ne is keress tovább! Itt van ez a realisztikus, leszakadt láb, és nem valószínű, hogy lehetséges ennél visszataszítóbbat alkotni egy cukrászműhelyben.

Az alábbi videó be is mutatja a folyamatot, hogy mi is elkészíthessük, mondjuk tény, hogy rengeteg piskóta és elég sok szobrásztehetség kell hozzá, meg persze erős gyomor is, mert a vajkrém mellett apró cukorkaférgek is kerülnek a lábon tátongó véres sebekbe..

A végeredmény mindenesetre lenyűgöző, azaz lenyűgözően gusztustalan. Egy probléma van csak… hogy a sütemény – bár biztosan finom – nem túlságosan étvágygerjesztő.

Te megkóstolnád?

Még több rémisztő halloweeni édesség az NLCafén:

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top